NemanjaGt said:
Lale said:
Pozdrav forumasi. Da li je neko imao/video/koristio vortex optike? Posto nikako da mi stigne hawke airmax a mozda i ne stigne nikad, nikko stirling nema nigde sigurno do kraja juna, da li se ovo isplati posto bar ovoga ima? Ima modela sa podesivim paralaksom od 10 jardi pa navise i cene su korektne a garancija navodno dozivotna. Nisam nesto preterano probirljiv sto se tice koncanice (da li je mil dot ili tackica ili slicno). Svako iskustvo ili misljenje je dobro doslo ma koliko bilo dobro ili lose. Koristio bi je na diani 340 ntec i na cz 200s.
Prodajem ja Airmax
E kolega sad si se setio... ja danima zapomazem na forumu.. :lol:
Da ne bi bio potpuni off.. ja kao neiskusan da dam zdravorazumski odgovor.. bio sam jako blizu da uzmem vortex iz jednog prostog razloga ,,dozivotna bezuslovna garancija"...o svetlosti, kvalitetu sociva i td ne mogu ti dati odgovor ali iz ugla potrosaca ova cinjenica dosta govori o kvalitetu proizvoda..i ne razmisljas da li ce je puska ,,pojesti" a buduci da sam pregledao sve dostupno na youtube o konkretnom modelu za koji sam se zanimao gotovo je (ako je za verovati youtuberima) best buy.. na kraju nasao sam izgleda jedinu preostalu Nikko optiku air king 3-9x42 u Srbiji te se odlucih za istu iz jednog (dobro 2) razloga a to je sto konkretni vortex nije imao opciju stelovanja prednje paralakse (a drugo je naravno novac). Iako sam sretan kao malo dete, odmah cu ti reci.. nije s razlogom air king sa sve nosacima 14k rsd.. Zavrsna obrada nije na zavidnom nivou nimalo.. Eto iz mog ugla, za mudrije reci i savete koji proisticu iz godina iskustva bavljenja ovom zarazom ces se obratiti starijim (po iskustvu i znanju) kolegama..
p.c. Ako ti je za utehu razumem tvoj neizdrz u potpunosti..