Dakle dobro su se pokazali Wildman slagovi? Planiram da ih uzmem za probu, jer trenutno Spot On sto imam je dao odlicne rezultate na Hatsanu - grupa od 5mm na 20mm, od cega su tri usla u istu rupu.
Pazi brate, mora da ih meris da bi bili naj naj pogotovu u 4.5mm bar ja tako mislim.
Svi oni sto su pucani iznad su mereni cak od kad sam zamenio reg, merim i diabole. Cak i JSB Exact bude neka 0.01g razlike, a slagovi ovi Wildman budu i 0.04g mozda i vise (odvajam ih 1.26g i manje ako neki bude, 1.27g tacno i 1.28g i vise ako neki bude) cak da bi rupa bila sto cistija i uza pomaze kad su u 0.01g bar meni mentalno ako nista vise (kad odvojis toliko sati da sortiras odvajas i vreme da juris da nema paralaksa i nisan bude uvek u istom polozaju sto vise da ne bi trosio satima sortirane projektile), tako ih ja sortiram. Kupicu hemisku profi vagu na 3decimale u jednom momentu da mi bude jos zanimljivije nocu kad zasednem hahaha…

Cak ih stavljam na istu tacku na vazi,

(Vagu perem i cistim WD 40, ne ostaju ili teze ostaju otisci na metalu ako te to iritira)
Ali evo

Po meni se isplati, danas nisam stigao po danu ali presao bi sa 15 na 20m uskoro da probam mada verujem da je sve to isto… Bilo bi lepo kad bi imao bar 50m…
Te Spot On slagove sam isto probao ali kad sam video kako imaju inperfekcije, bas su aljkavi i saraju po meti odma sam odustao, mozda moja greska ali sta znam. Nije da saraju bas bas ali bude vise rupa na 15m, mada probo sam ih bez merenja kako sam kupio odma seo i cap cap… ali ne verujem da bi bili puno bolji kad bi ih merio:

Vidis neke ogrebodine kao da ih je neko vec punio u cev grubo i bacao ili ko zna sta!
I ovi isto:

Ne zna se sta je gore od ta dva Spot Ona po meni bar.
Na primer ja sa Walther RM8 ovim imam problem de mora bas bas da pazim i polako/blago da povlacim i guram rucicu guraca koji nekad nabode neki slag o cev i sjebe mu vrh! Na stetu nisam slikao ali to onda lici na neki od ovih Spot On vrhova i taj mi garant otvori grupu kad ga puknem. Osteti mu hollow point vrh bas lako, bukvalno ja sa mojom snagom mora bas bas da pazim, mislis da nije nista tako slabo deluje ali ga nagnjecis, izvadis i vrh ostecen pakao bas.

Evo Wildman kakvi su skoro perfektni moze neki da se izbaci pri sortiranju ali bas kontra od Spot Ona gde mozda neki samo moze i da se iskoristi
Moje misljenje samo mozda su nekom super, ali cisto sumnjam.
Ne znam na koje daljine pucas ali meni na 15m bas grme ove HN i JSB diabole, ne mora ni da ih sortiras tu su u 0.01 ili neka bas 0.02g!

Stabilno lete, ne znam koja je brzina ali verujem da je brza zato sto ovde rade na 150bar…
Evo sta rade u hvatacu zbog tako velike brzine:

A evo sta rade slagovi posle njih:

Slagovi samo pune, one probijaju!
Ja sam verovao da su slagovi superiorniji dok ovo sad nisam video sa ovim Waltherom.
Videcu na vece daljine (kod mene nema vetra) ali na 15m nema potrebe za slagovima jedino sto je zanimljivo kad se pune i lakse se rukuje zato sto su krupniji. Ili ako imas okvir koji guzva diabole…