Glock17
New member
Milan said:HW30S nije puska za neko povecanje snage. Jednostavno zapremina cilindra to nedozvoljava.Nije nemoguce, moze ali treba puno rada i truda i sta se onda dobije... Dobijes 10-15 m/s na brzini i haubicu od puske koja se bacaka i skace.
HW30 nije decija puska, nije ni za takmicenje i ne znam kakav trening. To je puska koja ne zamara jer joj je natezanje oko 2kg ne znam tacno pa samim tim mozes pucati po ceo dan a da se nezamoris, kao i cela porodica. Prava puska za pilkanje u male mete i spinere, daleko od toga da nije precizna ali nije neki danasnji moderni kineski top koji busi vrata od stojadina. Ako se odrzava koristice je i naredne generacije.
Nisi ti mene ništa razumeo.
To mi je stiglo, redovno upakovano od strane WEIHRAUCH-SPORT.DE
Znači originalna weihrauch-ova opruga za hw30 i kad sam je izmerio čudio sam se i sam jer znam za sasvim druge dimenzije, zato sam te i zamolio da premeriš svoju oprugu, a u međuvremenu sam uspeo pronaći podatke o toj mojoj oprugi.
Al' dobro sad, šta je tu je, skratićemo je ako bude pravila problem, mada mislim da neće, valjda weihrauch imaju mašinske inženjere koji mogu tako proste stvari izračunati pre stavljanja u prodaju...