Weihrauch springerice

..da, oluci su uvek bili i ostali kao izuzetan način provere probojnosti. :D

Btw: Imam jedno malo pitanje za tebe ako može? Pozdrav.

..da, oluci su uvek bili i ostali kao izuzetan način provere probojnosti. :D

Btw: Imam jedno malo pitanje za tebe ako može? Pozdrav.[/quote]
Naravno kolega pitaj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve je top, full, extra, mega, giga..kako bi mladi rekli, ali samo jedno zapažanje više nego pitanje:
Zašto 5,5 kalibar? :?: :)

Za ove vece i jace springerice preferiram 5.5mm i sa njima se izvrsno dobro snalazim i odlicne rezultate postizem. A za slabije i one koje bi koristio samo zarad preciznosti i pucanja u metu/papir onda 4.5mm. Npr kad budem uzimao HW35 uzeo bi ga naravno iskljucivo u 4.5mm. A ima tu i dosta licnog ukusa i preferiranja. S obzirom da ja moje puske koristim za sve i svasta, a ne samo za papir tako mi se najbolje pokazalo

MilošDamljanović said:
Pozdrav. Da li neko zna hoće li skorije biti novog kontigenta Weihrauch vazdušnih pušaka u Peloponezu?

Pozdrav, kolega!

Malopre sam se se čuo sa Marijanom iz Peloponeza oko svoje porudžbine. Rekla mi je da čekaju cenovnik za 2021. godinu (iskreno se nadam da će cene biti malo razumnije :lol: ) i po njenoj proceni puške neće stići pre aprila. Videh Vaš post pa sam je pitao i za HW35 - stiže!

I ja sma uveren da ce biti cene razumnije, tacnije , ubedjen sam u to
ocekujte poskupljenje od 10% zbog "drndza mrndza carina, avioni ne lete, mars je u uskogradnom merkuru"

Kolege ja se izvinjavam moje pitanje je izgleda poklopljeno drugim pitanjem pa nikao neki kolega da se oglasi. Da li neko od kolega ima iskustva sa HW77?

kircan said:
I ja sma uveren da ce biti cene razumnije, tacnije , ubedjen sam u to
ocekujte poskupljenje od 10% zbog "drndza mrndza carina, avioni ne lete, mars je u uskogradnom merkuru"
:D :D :D

SteffAirguns said:
Kolege ja se izvinjavam moje pitanje je izgleda poklopljeno drugim pitanjem pa nikao neki kolega da se oglasi. Da li neko od kolega ima iskustva sa HW77?

Imaš posebnu temu o HW77 , mislim na 6. strani podforuma "Springerice & CO2".

Btw: U kojoj snazi si je na naručio? :p

Ništa nisam narucio za sad, ali kad budem uzecu ga u toj 170ms snazi. Ne znam koliko je to u J. Ali poslusacu Wooyaden-a da bi bilo preciznije i finije

Users who are viewing this thread

Back