Weihrauch springerice

SteffAirguns said:
Ništa nisam narucio za sad, ali kad budem uzecu ga u toj 170ms snazi. Ne znam koliko je to u J. Ali poslusacu Wooyaden-a da bi bilo preciznije i finije

Sent from my iPhone using Tapatalk

To ti je "f" varijanta puške sa snagom od 7,5J a 170m/s ti je brzina dijabole, a i dobro ti kaže Voja, lako ćeš ti nju pojačati kasnije...

18644d83353f0ffc75c68c5704d9f88d.jpg

Kad budem uzimao ovako cu je opremiti

Sent from my iPhone using Tapatalk

WooW... :shock:

Sjajno...👌👏👏👏 :D

P.S.: Mogao bi u kolekciju da ušeta i jedan Walther, čisto da razbije "monotoniju"... ;) :D :D :D

Znam da je tema Weihrauch ali kolega Glock pomenu Walther.
Nazalost mislim da je Umarex ugasio proizvodnju break barrel modela Walther-a.

nick88 said:
Znam da je tema Weihrauch ali kolega Glock pomenu Walther.
Nazalost mislim da je Umarex ugasio proizvodnju break barrel modela Walther-a.

Izgleda da si nažalost u pravu i zaista tužno... :(
Vidim da je u KRALE ima u ponudi li je čak i kod njih trenutno nedostupna... :(

Steta stvarno, fenomenalne su puske.Pogotovo modeli LGV ili LGU.
Ovde kod nas ima jos po neki model Parrus-a jedino.
Sta je razlog,meni stvarno nije jasno.Mozda je to trenutno,daj boze 🙂

Iskreno, meni ostali modeli Walther-a osim LGV i LGU-a i nisu nešto posebno zanimljivi, ali prestati proizvoditi ova dva legendarna modela je stvarno velika šteta, iskreno se nadam da je to privremeno...

Jeste steta,a vidis kolega ja davno trazim nesto u C kategoriji.
Ima jos modela Parrus kod nas
E sad jeste na oprugu ali opet racunam Walther je.
Treba da je kvalitet.🤔

Pa svi kazu da je kao gasni klip.bolji,tj dugotrajniji,ne gubi snagu itd.U grupi Balkan airguns se skoro vodila rasprava o tome i vecina hvali gasni.
E sad ja nemam mnogo iskustva pa eto 😁

Naravno gasni klip sa jedno 220kg natege je zakon. Još akp buši vrata od Fiće ili Lade pa milina.
Kolega čitaj forum, prijateljski savet. Mani se kojekakvih fejsbuk grupa...

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

nick88 said:
Pa svi kazu da je kao gasni klip.bolji,tj dugotrajniji,ne gubi snagu itd.U grupi Balkan airguns se skoro vodila rasprava o tome i vecina hvali gasni.
E sad ja nemam mnogo iskustva pa eto 😁

"Balkan Airguns"..hahaha... :lol: :lol: :lol:
Kakva je to gomila nadobudnih neznalica...pratim tu grupu i ovu drugu i uvek se slatko nasmejem, ali iskreno rečeno na pamet mi ne pada da sa takvim likovima ulazim u bilo kakve rasprave, a verujem da je isti slučak i sa ostalim kolegama sa foruma... ;) :D

nick88 said:
Pa moracu, izgleda mnogo dezinformacija 👍

Vrhunske springerice kao što su: Walther LGV, Walther LGU, Weihrauch hw97k, Weihrauch hw97kt, FWB, Anschutz 335 i kao šlag na tortu AirArms TX200 mkIII nemaju ugrađen gasni klip, a ti razmisli zašto... ;)

:D Nije sve u brzini i jačini.Evo ti ovo čudo izbacuje jsb heavy 0,670g dijabolu brzinom od 155m/s.Upravo sad pucam na mojih 23-24 metra..
20210207_162724_copy_1200x1600.jpg
20210207_162111_copy_1200x1600.jpg
Sve zavisi šta voliš,da bušiš crepove na komšijskoj kući ili gađaš muve :D
P.S.Isprobao sam napolju i ove jsb match S100 0,535g plave dijabole i neverovatno mi je da su i pored ravne glave vrlo precizne na ovoj daljini...
20210207_160607_copy_1200x1600.jpg
One idu brzinom od 167m/s

Glock17 said:
nick88 said:
Pa moracu, izgleda mnogo dezinformacija 👍

Vrhunske springerice kao što su: Walther LGV, Walther LGU, Weihrauch hw97k, Weihrauch hw97kt, FWB, Anschutz 335 i kao šlag na tortu AirArms TX200 mkIII nemaju ugrađen gasni klip, a ti razmisli zašto... ;)

Da da,kad covek bolje razmisli....ima logike 👍😁

goxy said:
@glale lepo ti to slažeš :D
:) Hvala @Goxy,samo sam hteo kolegi @nick88 da pomognem u razmišljanju oko puške...Odnos brzine i preciznosti...Ako je puška "slabašna",od 7,5j to neznači da nevalja.U većini slučaja se ljudi razočaraju sa 300+ m/s...Tolko sam bar ja naučio na forumu :)

Glock17 said:
"Balkan Airguns"..hahaha... :lol: :lol: :lol:
Kakva je to gomila nadobudnih neznalica...pratim tu grupu i ovu drugu i uvek se slatko nasmejem, ali iskreno rečeno na pamet mi ne pada da sa takvim likovima ulazim u bilo kakve rasprave, a verujem da je isti slučak i sa ostalim kolegama sa foruma... ;) :D

Ja se ponekad ukljucim u borbu sa vetrenjacama, ali slaba vajda... :)

Users who are viewing this thread

Back