Weihrauch springerice

U Engleskoj se na Vajrauh ne ceka (bez obzira na Bregzit, mada ima problema sa JSB diabolama..), svi modeli stizu redovno bez problema u dva najcesca kalibra (4.5 i 5.5)

Za .20 i .25 (to bese 5.0 i 6.5??) se ceka zbog cevi.

75151abb4be77abe194c204b9139fc1c.jpg

Da li neko zna gde moze da se nabavi ovaj prednji Fiber optic nisan za HW77? Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Изгледа да је овај пут истинито. :D
Едит: Почетак јуна, данас одгођено.
Хехе.

e97f58b619375e0d3fd267fc469bd388.jpg

Opet odložili uvoz!? Nije Peloponezu stalo za novim asortimanom, dok ne rasprodaju lager koji im stoji kolko im stoji...inače bi visili nemcu za vratom svaki dan...

Није што су одложили него што су ставили објаве на друштвене мреже, помислио сам да је увоз стигао и да истоварају робу.
И онда за пар минута моша.
'Е, почетком јуна сигурно, данас су нам отказали'. :D

Kada bi još neko bio uvoznik za Weihrauch bilo bi odlično, konkurencija bi dovela do bolje ponude/cena.... Evo teme za razmišljanje za Panim, oni su ozbiljna firma 🙂

Ако неко иште Вајраух - стигло је. Не толико колико су наручили, наводно им нису послали све што су тражили али има понешто да се пробере.

Na sajtu i dalje sve isto kao što je i bilo, ništa novo kao da nije ni stiglo.

Сајт нису ажурирали али има већ пар дана, цене су формиране (личе на оне старе) и може да се купи.
Не рекламирам их него знам да много људи чека те пуцаљке.
Ја их џаба чекам, желео сам 30 а она није стигла али ето, ко воли нешто друго може наћи.

Postovanje kolege,Postao sam vlasnik nove springerice HW 35E (kupio u Peloponezu).Voleo bih da stupim u kontakt sa nasim kolegom Vojom u vezi tjuniranja tj otklanjanja tawng-a na mojoj mezimici :)
Ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan.
Srdacan pozdrav,
Dusan.

Postovanje clanovima foruma,
Da li neko od iskusnijih kolega, koji su imali tu srecu i zadovoljatvo da se druze sa svabicama 😂, moze malo detaljnije da objasni stelovanje rekord okidaca. Nisam uspeo da nadjem ni u jednoj temi vezanoj za weihrauch nesto vise o tome.
Konkretno u mom slucaju jedino sto sam “dirao” jeste sraf tik iza okidaca jer sam hteo malo duzi prvi “stage”(nista preterano,okretanje po jedan krug u levu i desnu stranu cisto da bi stekao utisak na koju stranu se zateze opruga) jer mi je okidanje bilo prelagano cak me ponekad i iznenadi. Posledica “cackanja” tog srafa je da mi je sad obarac malo olabavljen..Trebalo bi da je taj sraf za stelovanje prvog kolena ukoliko se ne varam i upravo taj prvi hod mi je olabavljen(nista se tu u sustini nije promenilo u samom okidanju,ostalo je isto).Za second stage je drugi sraf (inbus) ali to ne bi dirao.. Sve u svemu silina okidanja je dobra samo putovanje prvog kolena bi voleo da je duza i naravno da nije labava 😂 Dosta o ovome sam procitao na stranim forumima i sajtovima i vidim da su ljudi imali slicna iskustva. Molim iskusnije kolege koje su upoznate sa problematikom malo vise o ovoj temi 👏👏👏👏 👏👏👏
Pozdrav i svako dobro!!!

Ako mozes da razumes engleski, ovde je prilicno dobro objasnjeno sta je sta u record okidacu
Ja sam stelovao samo dugacak niklovani sraf za lakocu okidanja,drugo nisam imao potrebe da diram...taj imbus steluje duzinu kontaktne povrsine izmedju prve i medjupoluge okidaca, fabricki je podesen kako treba i na potrebe da se dira. T sraf kome se pristupa kroz stitnik okidaca, zavrtanjem, otrzava okidanje, odvrtanjem olaksava. I mislim da to jedino i treba podesavati,ali to je moje misljenje....ako sam nesto pomogao...

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Pa da, u sustini inbus nisam ni pipao. Samo bi trebalo da zavrnem malo niklovani sraf kako bih otezao okidanje i to ce otkloniti ovaj loose efekat sto imam 🧐

Okidac ti je labav jer si mnogo odvrnuo sraf koji si pomenuo. On inace sluzi za silinu okidanja. Hod prvog stepena podesavas na malo primitivan nacin, onim malim limicjem ispred okidaca. Nisam siguran da mozes pivecati hod, samo se moze smanjiti. Mali inbus sraf u okidacu ne pipaj ako ne znas sta radis jer moze dovesti do toga da puska sama okida. Sto se siline tice, ako hoces mekse, stavi meksu oprugu na taj niklovani sraf, onda nece biti labav a moci ces bas da samnjis silinu okidanja

Gesendet von meinem Power Armor 18 mit Tapatalk

Hvala vam na objasnjenju👏👏, u teoriji znam sta mi je ciniti samo jos da vidimo kako ce to izgledati u praksi 😆
Sta predlazes za meksu oprugu?? Da li ima fabricki da se naruci ili po starom dobrom principu “snadji se”

Taj drugi sraf je torex, nije inbus, on sluzi za za tezinu drugog stepena, ako ga zavrnes, drugi stepen ce biti meksi, ako ga zavrnes previse ostaces bez drugog stepena...
Ovaj prvi sraf u isto vreme podesava tezinu i prvog i drugog stepena, nema veze sa hodom okidaca...
Sto se tice stavljanja slabije opruge u okidac, to verovatno zavisi od same jacine puske, ako je slabija puska mozda i moze slabija opruga, na jacoj ne bih pokusavao sa slabijom oprugom...i sa fabrickom oprugom moze dosta lagan da bude ako se ne koristi drugi stepen...

Users who are viewing this thread

Back