Weihrauch springerice

Vidim da ih Peloponez reklamira na Facebook-u. Juče, dok se pisalo u ovoj temi, Peloponez okačio šta će sve biti na prodaju. I mogu vam reći da će biti lepih VP za "sve uzraste" :D

Volem ih jer imaju klasičan izgled i drveni kundak. Odlične puškice. Verovatno bar jednu uzimam

Furioso said:
Volem ih jer imaju klasičan izgled i drveni kundak. Odlične puškice. Verovatno bar jednu uzimam
Samo da cene budu svetske ili bar Evropske,kao što je Panim uradio sa Artemisom.

Furioso said:

Ma puno trziste vise kineskih plasticnih nisana, sa fiber optickim tackama, plasticnih kompezatora usta cevi, cak i celih cevi oblozenih plastikom... :roll: Weihrauch ce stavrno biti jedno osvezenje u pozitivnom smislu, hvala bogu da se neko od distributera najzad setio sta nedostaje nasem trzistu, svaka cast Peloponezu.

Ne cestitaj dok ne vidimo cene , verujem da ce biti svetske ali x 2 , ipak da sacekamo da vidimo , za sada jedino Panim ne uzima nenormalne marze , ostali ....

Kolika se cena uopšte očekuje, načuo sam da ih u našem okruženju ima za neke cifre od oko 250-300 pa naviše

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Mane kouč said:
Kolika se cena uopšte očekuje, načuo sam da ih u našem okruženju ima za neke cifre od oko 250-300 pa naviše

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Tacno evo primera Bugarske,mada su oni mozda i najpovoljniji u Evropi sa najvise prodavnica. https://www.huntandguns.bg/en/products/pnevmatichni-pushki---s-prujina/weihrauch

Dusambej said:
Glock17 said:
Mislim da ce biti korektne cene, bar se nadam.

Brzo ce se sve videti,jedino mi je enigma kako Bugari uspevaju sa tako velikom ponudom i za razliku od nas realnim cenama.

Kod nas koliko ja znam jos nisu formirane cene za Weihrauch, a drugo Bugari nisu najjeftiniji u odnosu na zapadne i zemlje okruzenja, cak sta vise. Pozdrav.

Bugari su u Eu kod njih je slobodan promet roba i usluga u okviru Eu samim tim i zdrava konkurencija.
Što bi rekli naruče gde je najpovoljnije.

goxy said:
Bugari su u Eu kod njih je slobodan promet roba i usluga u okviru Eu samim tim i zdrava konkurencija.
Što bi rekli naruče gde je najpovoljnije.

I Grci su u EU: ;)

https://www.milidonis.gr/en/airguns-springs-weihrauch-en/

Users who are viewing this thread

Back