Weihrauch springerice

Trenutno sam obezbedjen sto se alatke za 10m stav tice, a da nisam, sigurno bih ozbiljno razmislio o HW50 (mada sa njena 3kg, laka mi je). Idealna bi bila HW35 ali je teska vise nego sto pravila takmicenja dozvoljavaju. Meni bolje leze teze puske.
U svakom slucaju, izuzetno mi je drago sto je Weihrauch konacno stigao.

Shvati kako hoces,tvoj mi oprost ne treba.
A posto vidim da su neki clanovi pogodjeni mojim pisanjem stavicu Lock na dalju raspravu,Ako ti se ne svidja neko moje pisanije jednostavno preskocis ,kao sto ni ja ne citam i ne mesam se u tudja koja me ne interesuju.

Iskreno bas me briga da li si Donator, VIP, ili nesto trece. Moja porudzbina je stgla, a to je najvaznije, a i drago mi je sto ce biti delova, pa ako nesto krcne tu je g,Voja da to popravi. Pozdrav i svako dobro.

@Glock17, sad si me bas zaintrigirao sta si porucio...
Pretpostavljam da neces odati model dok ne bude u rukama? ;)

Proka said:
@Glock17, sad si me bas zaintrigirao sta si porucio...
Pretpostavljam da neces odati model dok ne bude u rukama? ;)

Naravno..da necu... :D
Nisam od onih koji se hvale modelima, iskljucivo me zanimaju rezultati postignuti na "papiru", a tu smo ti i ja slicni. ;)

Javlja mi se koji je model.... Al necu nista da pricam, videcemo. Jedva cekam da vidim alatku i grupe..
Ajde carino, brze mal' sa tim papirima.. :D

E sad kad bi ti jos i reko da sam umedjuvremenu pazario jos jedan model, a koji nije Weihrauch, jednostavno nisam mogao da izdrzim ovo iscekivanje... :D :lol:

Bice Proko moj bice, ali ubi me posao, ne mogu glavu da dignem, nisam nedelju dana gram olova uspeo ispaliti zbog toga, al da ne offtopikujemo, prati i sve ce uskoro biti prezentovano. ;)

Glock17 said:
Bice Proko moj bice, ali ubi me posao, ne mogu glavu da dignem, nisam nedelju dana gram olova uspeo ispaliti zbog toga, al da ne offtopikujemo, prati i sve ce uskoro biti prezentovano. ;)

:D Cekamo...
Jel sad? :)

Users who are viewing this thread

Back