Weihrauch springerice

zuxbg said:
Pitao sam za 5.5mm, evo šta imaju:
HW50S 45.300,00
HW97KT 95.900,00
Prva je verzija od 16J, pretpostavljam da je i druga full power.
Gledam cene kod Kralea sa porezom, za prvu je cena kod nas veće za oko 100 EUR, kod druge za skoro 300 EUR. Što bi rekao jedan forumaš, da zaplačem nad tužnom sudbinom uvozničkog lobija.

Šmrc,šmrc ponadali se da će biti Evropske cene prema nekim glasinama ali izgleda da šta je tu je.

Ponadao sam se razumnijim cenama makar kao onim kod Kraleta. Naročito za model HW50s ali za početak i prvu pušku ipak mi je mnogo. Tako da je odluka ipak pala na Cometa-u 220. Pa ako dublje ogreznem videćemo za dalje :)

Cene prema nasem uvozniku su manje nego u krale , popust na kolicinu plus povrat pdv,a u momentu uvoza , ajd da kazemo da se u momentu uvoza kod nas placa porez ali fabrika na svoju cenu ipak daje rabat , po mom misljenju to je ipak previse para za Srpskog kupca izgleda da kod nad ipak sve mora biti mnogo skuplje nego u okruzenju , ali ipak ko voli neka izvoli :D

HW30s 37500 dinara, HW35 49900 dinara, novi modeli. Ima li neko slike od tih novih modela, i zna li se koja je razlika u odnosu na stare verzije?

Posto moja miljenica HW77K nije uvezena ovog puta, da prekratim cekanje do sledeceg uvoza pala je jedna HW35 4.5mm (7,5J) i upavo je nasla svoj dom u Beogradu :D
Ovoga puta je stiglo svega po par od svakog modela i ova HW35 je jedina koja je stigla. Znam da je jedna HW30s rezervisana i da je ostala samo jos jedna slobodna, tako da ko pre pusci... Ima tu jos modela. Evo slika moje, dok ne stignu rezultati kako se pokazala na papiru.

Attachments

• viber_image_2020-08-26_18-47-24.jpg
    viber_image_2020-08-26_18-47-24.jpg
    213.1 KB · Views: 1,314
  • viber_image_2020-08-26_18-47-29.jpg
    viber_image_2020-08-26_18-47-29.jpg
    228.4 KB · Views: 1,314
Čestitke na kupovini!

Što se cena tiče... Springerica od skoro sto crvenih? Pa ovo je luđe nego sa Dianom. Je l' pozlaćenu oprugu ima? Ne pratim to, možda su i u svetu cene tako jake, ali ja bih tu pušku po toj ceni kupio... Paaa, za jedno milion godina. U stvari, ni tada. :eek: :eek: :eek:

Sima said:
Posto moja miljenica HW77K nije uvezena ovog puta, da prekratim cekanje do sledeceg uvoza pala je jedna HW35 4.5mm (7,5J) i upavo je nasla svoj dom u Beogradu :D
Ovoga puta je stiglo svega po par od svakog modela i ova HW35 je jedina koja je stigla. Znam da je jedna HW30s rezervisana i da je ostala samo jos jedna slobodna, tako da ko pre pusci... Ima tu jos modela. Evo slika moje, dok ne stignu rezultati kako se pokazala na papiru.
Jesi li bas siguran da je stigla samo jedna hw35?

Glock17 said:
Sima said:

Prodavac je rekao da imaju samo tu jednu...U magacin nisam isao :)

Sima said:
Glock17 said:
Sima said:

Prodavac je rekao da imaju samo tu jednu...U magacin nisam isao :)
;) :cool:... Cestitam kolega, lep izbor i odlicna puska. Uzivaj i svako dobro.

Svim novopečenim vlasnicima weihrauch springerica želim mnogo uživanja sa istim.

Sima said:
A ovo joj je sestra bliznakinja i nasla je svoj dom u Novome Sadu. :D

WP_20200827_133.jpg

WP_20200827_179.jpg

Users who are viewing this thread

Back