Weihrauch springerice

Kada sam kupio lgv mnogi moji poznanici bili su u soku sto sam toliko novaca dao za ,,oprugu “ medjutim bio sam spreman jos jednom da ih bacim u cudo kupovinom zeljenog HW97k.. Docekah prisustvo pomenute na nasem trzistu medjutim sada sam se ja sokirao.. 97k 96k rsd.. Razumem sve, razumem zaradu ali ne razumem bezobrazluk.. Tako da walther ostaje usamljen..

Pa kako tako kolega, to sto puska kosta 429e na mundilaru, a verujem da ljudi ne prodaje puske bez zarade je veoma slicno ceni ovde. I ja sam bio zainteresovan za hw ali ovo je stvarno sto ti kazes bezobrazluk. 100% visa cena nego u inostranstvi pa koliko god da imaju nepovlascen status je stvarno jadno. Polako postaju kao grof

Markony said:
Kada sam kupio lgv mnogi moji poznanici bili su u soku sto sam toliko novaca dao za ,,oprugu “ medjutim bio sam spreman jos jednom da ih bacim u cudo kupovinom zeljenog HW97k.. Docekah prisustvo pomenute na nasem trzistu medjutim sada sam se ja sokirao.. 97k 96k rsd.. Razumem sve, razumem zaradu ali ne razumem bezobrazluk.. Tako da walther ostaje usamljen..

LGV je fantastična puška, sa njom je zagarantovano uzivanje. Kvalitetna, precizna, doduse malo teza ali dobro je ta tezina izbalansirana. Izuzetno lepog dizajna, pravo zadovoljstvo mi je pucati sa njom, po meni jedna od najlepših springerica prelamaca.
Nadam se da uzivas sa njom koliko i ja?
Pozdrav kolega i svako dobro.

Ma bre to sa cenama je bezobrazluk a sve bezobrazne treba bojkotovati , kvalitet tih pusaka je neosporan ali racunajte da uvoznik ima dobar popust na kolicinu i povrat pdv, a u drzavi iz koje uvozi pa i kad plati transport i pdv zaradio je 100 % racunao sam sa drugarom koji se razume u uvoz i ako bi uvezli 2 kom ( necemo ) samo poredjenja radi imali bi mnogo bolju cenu nego uvoznik .
Kako je mogao Artemis da bude cenom kao u okruzenju mogu i ostali ali jbg oce 100+ % zarade ...

Srbija, zemlja "neslućenih" mogućnosti.
Raj za sve koji bi preko noći da se obogate, a naročito na ovakvoj robi.

Kad sam "pljunuo" 74000 za lgu mislio sam da su me odrali. Sad kad vidim kakve su weihrauch cene, mislim da sam super proso. I ja sam sanjao da imam jedan hw97 ali mi se cini da ce samo san i da ostane.

Pa ljudi uvoz nije bauk za fizičko lice. Još ako ima par interesenata na jednu uvoznu može više komada oružja,pa na taj način da se uštedi za uvoznu dozvolu....

goxy said:
Pa ljudi uvoz nije bauk za fizičko lice. Još ako ima par interesenata na jednu uvoznu može više komada oružja,pa na taj način da se uštedi za uvoznu dozvolu....

Čekaj...pa jel dozvoljeno kod nas da fizičko lice uvozi oružije? Ne znam zato pitam. Pozdrav.

Jeste!

airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=199

airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=847&start=40

Ovaj drugi link je kako sam ja prošao prilikom uvoza. Što se tiče papiroligije nije komplikovano.

Ako sam uvoziš izađe ti na isto, dok sve platiš i dok se izmaltretiraš. Bar je neko moje poimanje toga takvo. Razmišljao sam o tome ali mislim da mi se na kraju ne bi isplatilo. Jer pušku i onako ne dobijaš po fabričkoj ceni već po nekoj maloprodajnoj.

Niko nije ni pominjao fabricke cene vec cene u prodavnicama , a na dve puske je razlika u ceni prilicna , uvoz - kupovima ovde , ali svakako neka radi svako kako misli da je najbolje ...

Da ne bi otišli sa teme evo par cena weihrauch 97 puškica u inostranstvu.
Screenshot_20200924_190208_com.android.chrome_copy_432x936.jpg
Screenshot_20200924_190720_com.android.chrome_copy_432x936.jpg
Za ove druge znam da šalju u Srbiju i da je poštarina oko 80 eur.
430(puška)+80ptt+100dozvola+50 eur ostali troškovi(špediter žigosanje)
Ukupno 660eur za jednu pušku opet jeftinije nego kod nas. Carine nema jer je Eu poreklo robe,a pdv je u ceni puške
Sada na 5 pušaka troškovi transporta su niži i jedna dozvola za uvoz je :D. Isti su troškovi špeditera, a žigosanje je oko 20 eur po pušci.
Na 5 komada ide i niža cena..... Matematika je prosta.
P. S. Kada me zasvrbi ponovo neka puškica, a da je nema kod nas ja ću se potruditi da je uvezem.

@goxy, :) ti si doktorirao ove zavrzlame oko uvoza,posebno oko transporta.Lepo od tebe da pomazes svojim iskustvom iz prve ruke.Svaka cast :)

Iskreno mi smeta kada vidim mp cenu od valjda 96000 za hw 97kt. Onda se rađa u meni mentalitet ovog podneblja i iz inata neću pazariti pušku kod našeg uvoznika. Za ove hw 30 I slične cena može da se podnese, ali da bude ovde skuplja tipa 300eur nego u inostranstvu je stvarno previše. Naravno drago mi je da imamo ovakav brend u Srbiji.

goxy said:
Da ne bi otišli sa teme evo par cena weihrauch 97 puškica u inostranstvu.
Screenshot_20200924_190208_com.android.chrome_copy_432x936.jpg
Screenshot_20200924_190720_com.android.chrome_copy_432x936.jpg
Za ove druge znam da šalju u Srbiju i da je poštarina oko 80 eur.
430(puška)+80ptt+100dozvola+50 eur ostali troškovi(špediter žigosanje)
Ukupno 660eur za jednu pušku opet jeftinije nego kod nas. Carine nema jer je Eu poreklo robe,a pdv je u ceni puške
Sada na 5 pušaka troškovi transporta su niži i jedna dozvola za uvoz je :D. Isti su troškovi špeditera, a žigosanje je oko 20 eur po pušci.
Na 5 komada ide i niža cena..... Matematika je prosta.
P. S. Kada me zasvrbi ponovo neka puškica, a da je nema kod nas ja ću se potruditi da je uvezem.

Da razlika u ceni je zaista velika. Sa kompletnim troškovima uvoza.

Što se tiče weihrauch pušaka, mnogi ih hvale. Konkretno model hw35 se proizvodi od 1951 godine uz neke minimalne izmjene. Takodje, hw35 se proizvodio i pod nekim drugim imenima, kao Burgo, moj brat ima taj burgo iz 1971 godine, kojeg je kupio u njemackoj (gdje i živi) i sa export oprugom ima oko 20J iako je u njemackoj potrebna dozvola za sve puške koje su jače od 7,5J , ali on za ovu ne treba dozvolu jer ona je proizvedena ranije od 1980 , stim da sa ovom puškom smije pucati samo u streljani, čak ne smije ni na privatnom imanju, ako sam dobro razumio. Ono što mogu reći za da se kvalitet vidi odmah, puška nema ni malo korozije iako je stara još malo pa 50god... I sam sam u pregovorima za jednu HW35 pa ćemo da vidimo šta će biti, a onda i neka recenzija navedene puške.

AleksandarG said:
Što se tiče weihrauch pušaka, mnogi ih hvale. Konkretno model hw35 se proizvodi od 1951 godine uz neke minimalne izmjene. Takodje, hw35 se proizvodio i pod nekim drugim imenima, kao Burgo, moj brat ima taj burgo iz 1971 godine, kojeg je kupio u njemackoj (gdje i živi) i sa export oprugom ima oko 20J iako je u njemackoj potrebna dozvola za sve puške koje su jače od 7,5J , ali on za ovu ne treba dozvolu jer ona je proizvedena ranije od 1980 , stim da sa ovom puškom smije pucati samo u streljani, čak ne smije ni na privatnom imanju, ako sam dobro razumio. Ono što mogu reći za da se kvalitet vidi odmah, puška nema ni malo korozije iako je stara još malo pa 50god... I sam sam u pregovorima za jednu HW35 pa ćemo da vidimo šta će biti, a onda i neka recenzija navedene puške.

Kako planiraš da je nabaviš? Sam da uvezeš ili kod domćeg ovlašćenog distributera? Uzgred..dobro došao na forum. ;)

Users who are viewing this thread

Back