SrpcheTheGreat
Well-known member
Da. ja sam uzeo poslednji komad do sledećeg uvoza. Ali mislim da sam video na Halooglasima da se prodaje jedna HW35, pa pogledajte tamo...
To je stavka koja me malo plaši da je uvod u ovo što si naveo.Данас сам напокон успео да нађем и пазарио сам Weihrauch HW77, 4.5mm cal. у F варијанти. Пушка је половна а цена је била веома повољна.
Kod HW to ne sme da se cuje. Iz mog skromnog iskustva sa drugom puškom,taj zvuk predstavlja trenje poluge za napinjanje federa o ivice kanala kojim "putuje" pri guranju klipa - ili nešto sa klipom nije kako valja, nije centriran u cilindru ili ti nedostaje "vodjica" ili kako se to "na engleski" kaže "cocking shoe" s obzirom da on obezbedjuje vrlo precizan odnos izmedju poluge koja nateže i ivica kanala kroz koji se poluga kreće i ne dozvoljava kontakt metal na metal.1. При напињању федера, кад вучем за полугу, чује се а и осећа неко трење гвожђа о гвожђе
Ima lufta u osovini, možda nedostaju podloške ili ti "šimovi", ako tu pripadaju2. Полуга за напињање федера је доста лабава, кад није напнута
Neko pre tebe to lepo "razgazio", pucalo se, pucalo....3. Брава која причвршћује доњу полугу не стеже довољно и полуга се дрма кад је у брави
To je najmanji problem. Sve šrafove treba povremeno pritegnuti, a ako postoji mogućnost, upotrebiti plavi Locktite za šrafove da ne bi otpuštali. To se dešavalo i na mojoj HW80, dok nisam upotrebio lepak4. После неко 10 испаљених дијабола, одпустили се шрафови браника окидача.

SteffAirguns said:Hvala kolegaGlock17 said:Nemam reči, sve perfektno, a ambijent samo za poželeti. Uživajte.![]()
Ovde nam je najbolje jer imamo mesta i duzine, a divno je i za plinkovanje i pucanje u metu
Cak ni moja trudnica nije mogla da odoli
![]()
Postovanje SteffAirguns .
poslednjih pola godine sam u potrazi za ozbiljnom springericom tipa weihrauch-a hw97,97kt,Diane 54,56th.
Mozes li da podelis na forumu kako si uspeo da nabavis weihrauch-a?
Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
Sent from my iPhone using Tapatalk