glale said:Ja papan kupio cometu 220 galaxy,gledao recenziju na DumDum.
Srećom sam ga se rešio posle nekih mesec dana.Menjao oprugu,ispolirao joj krajeve,napravio topheat,ispolirao cilindar i klip,promenuo đon,ispolirao okidač...Kad sam je napravio da radi kolko može dobro,onda sam je prodao komšiji.Komšija je bio tako pametan da je ugradio gasni klip od 60kg i sad može da ubija cigle i crepove.jbgGlock17 said:glale said:Ja papan kupio cometu 220 galaxy,gledao recenziju na DumDum.
Mislim da nisi jedini..![]()
Kada je video klip recenzije comete 220 galaxy bio aktuelan, kazu da se posle nedelju dana u prodavnicama nije mogao naci nijedan primerak pomenutog modela.![]()
glale said:Srećom sam ga se rešio posle nekih mesec dana.Menjao oprugu,ispolirao joj krajeve,napravio topheat,ispolirao cilindar i klip,promenuo đon,ispolirao okidač...Kad sam je napravio da radi kolko može dobro,onda sam je prodao komšiji.Komšija je bio tako pametan da je ugradio gasni klip od 60kg i sad može da ubija cigle i crepove.jbgGlock17 said:glale said:Ja papan kupio cometu 220 galaxy,gledao recenziju na DumDum.
Mislim da nisi jedini..![]()
Kada je video klip recenzije comete 220 galaxy bio aktuelan, kazu da se posle nedelju dana u prodavnicama nije mogao naci nijedan primerak pomenutog modela.![]()
Proka said:Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje. Treba da nadje neku sredinu ako je moguce. Ali ostaje cinjenica da mu treba vise iskustva oko vp.