ZANIMLJIVI KLIPOVI

https://www.halooglasi.com/sport-i-rekreacija/lovacko-oruzje/puska-vazdusna-perun-731/5425635809358?kid=1&sid=1596700481272

Nisu klipovi ali mozda nekog zanima

U svakom slučaju... Bruka. Ne razumem, stvarno. Pa neka dođe ovde na forum i vidi šta sve mogu jeftine springerice u toj klasi. :lol:

Ljudi ja ovog DumDum Darka ili kako već nisam mogao ogledati ni pola neke recenzije. Koliko lupetanja i amaterizma sam se naslušao za tih par minuta snimka da sam izgubio želju da ikada išta od istog pogledam. Ovo važi za vazdušno oružje.

Dobar je on sto se vatrenog oruzija tice. Al mu treba malo vise poznavanja materije oko vazdusnog. Prvo nacin drzanja i odrzavanje pa ondak ostalo. Da ga pozovemo da nam se pridruzi ovde? :D

Darka sam upoznao licno, prosle godine na Loristu, jedan veoma prijatan i kulturan lik, mom klincu je cak poklonio i majicu DumDum kanala. Jos tada sam mu dao kao opasku da vise testira vazdusno oruzije, jer je izuzetno oskudno da to cini na svaka 3-4 meseca i da obavezno u tim testovima bude iskren, kako bi sacuvao kredibilitet i objektivnost i da zanemari interese prodavaca. E' sad.... Sto rece kolega Proka, za vatreno oruzije je dobar, dok je za vazdusno oruzije totalni amater, ima jos puno da uci, slazem se...

glale said:
:D Ja papan kupio cometu 220 galaxy,gledao recenziju na DumDum.

Mislim da nisi jedini.. :D
Kada je video klip recenzije comete 220 galaxy bio aktuelan, kazu da se posle nedelju dana u prodavnicama nije mogao naci nijedan primerak pomenutog modela. :D

Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje. Treba da nadje neku sredinu ako je moguce. Ali ostaje cinjenica da mu treba vise iskustva oko vp.

Glock17 said:
glale said:

Kada je video klip recenzije comete 220 galaxy bio aktuelan, kazu da se posle nedelju dana u prodavnicama nije mogao naci nijedan primerak pomenutog modela. :D
Srećom sam ga se rešio posle nekih mesec dana.Menjao oprugu,ispolirao joj krajeve,napravio topheat,ispolirao cilindar i klip,promenuo đon,ispolirao okidač...Kad sam je napravio da radi kolko može dobro,onda sam je prodao komšiji.Komšija je bio tako pametan da je ugradio gasni klip od 60kg i sad može da ubija cigle i crepove.jbg

glale said:
Glock17 said:
glale said:

Srećom sam ga se rešio posle nekih mesec dana.Menjao oprugu,ispolirao joj krajeve,napravio topheat,ispolirao cilindar i klip,promenuo đon,ispolirao okidač...Kad sam je napravio da radi kolko može dobro,onda sam je prodao komšiji.Komšija je bio tako pametan da je ugradio gasni klip od 60kg i sad može da ubija cigle i crepove.jbg

Stvarno genijalan potez komse... :D

Proka said:
Sta ti je reklama. Treba i Darka razumeti, ako oblati neki primerak pa ga niko ne kupuje, prodavci mu nece slati na testiranje. Treba da nadje neku sredinu ako je moguce. Ali ostaje cinjenica da mu treba vise iskustva oko vp.

Može to da se rešava na druge načine, radio sam slične poslove neko vreme. Moj princip je bio da kažem/napišem ono što mislim i to sam jasno stavljao do znanja uvoznicima i distributerima. Ako mi se neka stvar svidi, nahvaliću je, a ako mi se ne dopadne - vraćam je i to predstavljanje ne radimo. I to je odlično funkcionisalo, nikada se na mene nisu ljutili. Čak mislim da su posle toga imali bolje mišljenje o meni, iako sam im povremeno vraćao opremu neobavljena posla.

Ali koja fascinacija vlada kod nas, valjda i u svetu, da se nabije brzina i onda crepovi i slicno.I meni je neki put zanimljivo narocvito sa razlicitim dijabolama d aprobam kako se zabiju u drvo, ali da pojacavas nesto 10x nije mi jasno

@Ledeni, eto, odlican nacin da ostanes i cistog obraza i da se niko ne ljuti. 👍
Hoce ljudi da iz vazdusne dobijaju efekat mk puske u najmanju ruku. Zna se sta je za sta i koliko sta moze.
Mislim da je to globalni trend, ne samo kod nas, jer da nije tako ne bi svi proizvodjaci na svetu proizvodili magnum modele i merili brzinu sa njalaksim mogucim dijabolama ne bi li bila sto veca. Pa ko se upeca-upecao se.

MIslim da to pogadja zemlje gde nabavka vaternog oruzja nije liberalna, kao kod nas na primer. Sta boli uvo amera kad moze da kupi mk u supermarketu

Iskreno sam se nadao svemu sto napisaste kada sam dodao ovaj clip bez ikakvog dodatnog komentara 😊
Nadam se da nisam nekoga ubo u zivac, ali sam jedva odgledao klip do kraja, cak je i zena izlazila na terasu da me ucutkuje, jerbo sam malko vikao na telefon 😊
Voleo sam da gledam Darka, dok nije poceo sa reklamama za vazdusne puske, to mi se nikako nije svidelo, da ne kazem obmanjivao je ljude.
Masa ljudi je poucena njegovim klipovima bacila gomilu para na puske.
Iskreno se nadam da nas ne ceka drugi talas dum dum-a u vidu novih clanova sa umarexima ux patrol😊
Sto se tice vazdusnog oruzija, stvarno bi trebalo malo vise da se informise i edukuje.

Users who are viewing this thread

Back