zare said:Ispoliraj klip, biće kao nov. I na mom ima malo oštećenja.
Mene interesuje kako odvijate navrtku koja drži đon? Pretpostavljam da originalni alat (ne znam ni kako izgleda) ima nekoliko ljudi na forumu. Šta rade ostali? Koristite čekić i neki šrafciger ili nešto slično za udaranje?
Posle svakog pucanja se nakapa par kapi ulja u cilindar i prebriše Puška masnom krpom i miran sizare said:Na koliko dijabola/meseci... se vrši redovno podmazivanje?
Do pre 2 meseca fabrika nije prodavla delove nikome osim ovlašćenim serviserima, pa čak ni streljačkim klubovima, trenutno ne znam kakva je situacija, ali mislim da se nije ništa promenilo.zare said:Ako negde ima, ima u Zastavinom servisu u Kragujevcu. Ali sam 99 % siguran da oni to neće da prodaju sem ako je ne ugrade u okviru popravke puške koja je na servisu kod njih.
Kroz transfer port? Drugog puta nema bez rastavljanja?Mane kouč said:Posle svakog pucanja se nakapa par kapi ulja u cilindar i prebriše Puška masnom krpom i miran sizare said:Na koliko dijabola/meseci... se vrši redovno podmazivanje?
Tako je, ništa se ne rastavlja.zare said:Kroz transfer port? Drugog puta nema bez rastavljanja?Mane kouč said:Posle svakog pucanja se nakapa par kapi ulja u cilindar i prebriše Puška masnom krpom i miran sizare said:Na koliko dijabola/meseci... se vrši redovno podmazivanje?
Nisam znao za to. Običan narod uglavnom ništa ili vrlo retko podmazuje.