Zastava vazdusne puske

Ledeni said:
Današnja zanimacija sa Zastavom i veoma zanimljivi rezultati. Objasnio sam sve u videu. Pojma nemam zašto je JSB danas bio ovako loš, ali su ove jeftine dijabole oduševile. Mislim da ih samo treba malo probrati i sortirati, a H&N moram još da proverim.

https://www.youtube.com/watch?v=7lRg1oCQxQs
Ledeni koliko ti treba subova da bi monitizovao kanal? ( da dobijas lovu od yt)

Ma nemoj da me zezaš :lol: :lol: :lol: Bojim se da ni Dum Dum nemaju izgleda da se time ozbiljno bave na taj način. Koliko se doznajem u YT, kod nas ozbiljnu priču imaju moj komšija Muđa, Baka Prase i slični. problem je u tome što se pregledi kod nas neuporedivo manje plaćaju nego u USA itd. Nisam siguran, ali odnos je možda i 1:10.

Naravno da imaju 150 i+ hiljada suba je puno a i pare su to, jasno je da nije kao u americi i drugim zemljama ali mlate oni svi lovu samo niko ne sme da kaze koliko ili nece. Cim je baka prase kupio porse macan 2019 od 70000e onda ti je jasno kolko se tu vrti love. Al treba imati kliker za sve jbga a ti kolko vidim lepo pricas nemas neku tremu i nisi dosadan za gledanje cak sta vise imas sub od mene 😂😂😂

Hvala ti na lepim rečima. Novinar sam skoro 30 godina, otuda sve to. Problem je što mi engleski nije dovoljno dobar za YT (pogledaj recimo onaj Panijev video na kom priča na engleskom - tako to mora da zvuči), ali i kad bi se to rešilo, treba mnogo vremena koje ja nemam. Radio sam sa prijateljem u zajedničkoj video-produkciji, radili smo video-klipove za TV Lov i ribolov, predstavljali razne stvari, radili editing GoPro videa za jednu izraelsku firmu, čak i napravili dva DVD filma od po 75 minuta i iz prve ruke znam da takav angažman zahteva mnogo vremena. A mi se sada bavimo sasvim drugim poslom i vreme je problem uvek, osim zimi. Ali, hvala još jednom na ovim lepim rečima.

Evo malo zanimacije sa Zastavom. Malecka šljiva na 30 m i jabučica na 40 m. Moraću da nabavim još različitih dijabola, pa da ih natenane isprobam. One koje sam nekada najviše trošio više nemam.

https://www.youtube.com/watch?v=etXMVqzCAS0&feature=youtu.be

Danas upucao grupu od 3,5-4 cm, a kad sam hteo da napravim još bolju za ovaj video... Trt! Ali, verujem da je i ovo fantastično za zastavinu springericu staru 39 godina. Malo sam se zezao u uvodu sa muzikom i kadrovima, nadam se da vam je jasno da su u pitanju sprdnja i zezanje. Nema ničeg dramatičnog u pucanju iz zastavice :lol: Kako god, napravio sma ovo na nagovor mojih drugara, da oraspoložimo vlasnike springerica.

https://www.youtube.com/watch?v=AaRwoFiEuYY&feature=youtu.be

Definitivno si se izveštio u brzinskom pravljenju i montiranju video klipova, a Zastavica je opet bila na visini zadatka. :)

Hvala Ledeni na ovom klipu. Gledao sam sa uživanjem. Ovo je ozbiljna daljina za zastavu m56 ali znam da si ljubitelj "long range" gadjanja sa svojom zastavicom :)

Ja sam prosle godine kupio, u dosta losem stanju, jednu m56 i onako sa uzivanjem vracao joj stari sjaj. Sada cesto gadjam sa njom, nekako mi je prirasla za srce, mozda i zato, sto je prva puska s kojom sam pucao kao decak, bila zastava m56. Na zalost nije bila moja i mastao oduvek da je imam (da se neko ne zbuni to je bilo kad sam bio bas decak) :)

Hteo sam da prokomentarisem da sam, "ohrabren" tvojim klipom sa zastavom poceo da gadjam mete na neprakticnim daljinama za m56. Doduse, sada je ta meta jedna stara šerpa pecnika 20cm ali je pogadjam iz stojeceg stava......elem, hteo sam da kazem da me je Zastavica m56 uvek asocirala na gadjanje meta na kratkim odstojanjima, max do 25m, iskreno nisam ni razmisljao da moze biti upotrebljiva i na znatno vecim daljinama dok nisam naleteo ovde na forumu na tvoj "long range" video sa ovom legendarnom puskicom :)

Eto, napisao sam ovo u nameri da te ohrabrim da snimas češće, jer ti pored gadjanja lepo ide i montaža, pa da uživamo u što više klipova.......

Bravo Gospodine Ledeni, kao i uvek na visini zadatka 😐
Odlični pogoci sa starom Zastavom!

Ma kakvi pcpovi , fxovi i druge karakondzule od 500 do 5000 evra , vidi sta radi zastava na 50 M , puska i optika od 150 evra .
Ako pogledamo proporcinolno cene 2500 evra i 150 evra 16 x je razlika u ceni pa je verovatno i 16 x po preciznosti , sto bi bilo ova od 2500 evra na 50 metara svaki put dijabolu u dijabolu , sto bi jel bilo nemoguce .
Kupujem zastavicu , nema mi druge :D

Volim ove dramaticne uvode u snimak, fantazija, i pucanje je bilo dobro ali svi znamo da to moze bolje. ostav

E, pa hvala svima, čak i Kirćanu :lol: . Jeste, PCP puške su druga dimenzija i za one najbolje bukvalno ne postoje granice - ljudi u kalibru 5,5 mm pucaju preko 60-70 J i pogađaju male ciljeve na 200-300 metara kao od šale. Ali, ogromna većina nas je u svet oružja, ne samo vazdušnog, ušla sa nekom springericom, a mnogima od nas prva ljubav je bila upravo Zastava.

Maher, samo za tebe kačim nešto u sekciji Long Range. Pucano pre neki dan, ali nisam bio zadovoljan kako sam sve to uradio, pa nisam okačio na forumu.

Vezano za "Zastava oruzje"... Neki dan sam pricao sa rodjakom koji tamo radi kao inzenjer, pricali o kratkim cevima i vazdusnom oruzju. Kaze on da im je fokus 100% na proizvodnji automatskih pusaka jer je ogromna potraznja na svetskom trzistu (verovato zbog nesrece u arapskim zemljama). Verovatno nista od neke nove Zastava vazdusare.

Počeo sam da se spremam za EBR u aprilu :lol:

Inače, skinuo sam danas staru optiku i montirao moj stari UTG Leapers 3-9x40 i... Otvorio mi se čitav jedan novi svet :D . Možda nisam objektivan, ali danas mi se učinilo da je sam kvalitet stakala bolji nego na T-Eagle 5-20x50! Jeste da je ova optika predimenzionirana za majušnu Zastavu, ali je gađanje i pogađanje neuporedivo lakše. Ove kineske dijabole su odlične, ali ima bar 30% onih koje imaju nešto manji iloi nešto veći prečnik. I to su uvek flajeri, a tačno se oseti kad ulaze u cev da su ili "loker" ili uđu baš tesno.

https://www.youtube.com/watch?v=CeZczHGQoY8

🎩❄️ baš zna da se opusti i uživa, a pritom i pogadja 👍😂
Bravo, samo napred, vežbaj i uživaj 👏

Uvedite egzibicionu kategoriju "7,5 J na 90 m", neka meta bude 20x20 cm i neka se broje pogoci u metu i ja zvanično obećavam da ću iz zastave da pucam na sto jardi! :cool:

Users who are viewing this thread

Back