Zastava vazdusne puske

Slažem se apsolutno, naša takmičenja to i dokazuju, primerci koji su u klubovima su ispucali na stotine hiljada dijabola i dalje prave odlične grupe i serije. Pritom počinje da se javlja i problem nedostatka pušaka, pa smo jedno vreme trazili alternativu za Zastavu i nismo je našli, tako da pionirski program ostaje sa Zastavom i dalje.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Vidak said:
@Ledeni
Moze i neki rekreativni, sto bi se reklo live, bez editovanja.
Cekam da vidim sta uradiste sa puskom jos od onomad, samo mali preview ☹️

Sad videh tvoj komentar. Evo, potrudiću se da napravim nešto u toku sledeće nedelje. Skoro, pa da mogu da obećam.

Mane, možete li u ovoj temi da objasnite razlike između svih ovih modela Zastave i da okačite slike od svakog ako imate? Verujem da bi to bilo zanimljivo. Ja ne znam razlilu između M81 i M81A .... ili recimo koja je puška M56/76 a verujem da ima još takvih. I naravno, malo detalja o M97.

Ledeni said:
Sad videh tvoj komentar. Evo, potrudiću se da napravim nešto u toku sledeće nedelje. Skoro, pa da mogu da obećam.
Hvala tebi na odgovoru prijatelju, izvini sto sam dosadan. Jednostavno mi se svidja cela ta prica, volim da vidim, a posebno cenim umece i trud, kada neko nesto napravi svojim rukama, kada neko uradi fantasticne stvari sa neocekivanim orudjem, u tvom slucaju oruzijem. Ta Zastava je totalni "underdog", sto bi rekli englezi, u svetu modernoga, ali se ne da ni posle cetiri decenije, a ti si definitivno virtuoz sa istom. 😊
Posebno mi se svidja i to sto je sa tobom skoro uvek i Aleksa, tandem otac i sin, tu nema greske i to svakom porodicnom coveku puni srce. 😊
Jednostavno u ovom blesavom vremenu u kojem zivimo, tvoje prezentacije mi dodju kao odmor za dusu.
Znam da sam svez na o ovom forumu i znam da sam sad malo udario na emocije, ali jbg, takav sam.Nadam se da mi necete zameriti, a ja cu se truditi da u buduce smanjim malo. 😊

StefanS said:
Mane, možete li u ovoj temi da objasnite razlike između svih ovih modela Zastave i da okačite slike od svakog ako imate? Verujem da bi to bilo zanimljivo. Ja ne znam razlilu između M81 i M81A .... ili recimo koja je puška M56/76 a verujem da ima još takvih. I naravno, malo detalja o M97.
Može, slikaću vam kad se vratim sa placa ovih dana, i napraviti neko poređenje svih tih modela

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Da budem potpuno iskren, da nemam ovu pušku tolike godine i da mi je neko rekao da je iz nje na 50 metara upucao grupu od maksimum 4 cm, mislim da mu ne bih verovao. Ali, istina je. Doduše, ovo je ponovljivo isključivo u idealnim uslovima. Drugim rečima, ovo je ono što sama puška može, bez drugih uticaja. Pošto se sa njom družim veći deo svog dosadašnjeg dela života i bukvalno smo se srodili, uticaj strelca i ne računam :D

P.S. Ona opaska o puškama od sto evra bila je namenjena za moje drugare i radilo se o šali, pošto sam ovo snimio za njih i tek posle rešio da podelim i na forumu.

https://www.youtube.com/watch?v=uSYGhSEnrzM

A ne, onaj video će tek biti. danas sam snimio neke krupne kadrove, ostala još priča, objašnjenje svega itd. Biće u toku nedelje.

Vreme je da prijavis zastavu i na 50m ebr. Vidimo da je u stanju da pogađa. Danas sa streamline na 50 nisam bio bolji od ovog.

Iz nekog čudnog razloga, ni sam ne znam kako i zašto, ja nisam nikada pucao iz te Zastavice. Moraću sledeći put. Samo me podsetite. :)

Users who are viewing this thread

Back