Zastava vazdusne puske

Bravo Ledeni, predivan video, uzivanje je bilo gledati... Sto bi rekao Bercek u filmu "Nacionalna klasa"... Jao kako montira :)

Hvala kolega Ledeni 😊
Vec napisah, ali ajde opet, natera mi suze na oci. 😊
Dve generacije su ucile i naucile da pucaju sa tom puskom, otac i sin odrasli sa njom, po meni je to neprocenjivo.
Stara dama nastavlja dalje, zelim vam da ona bude izvor lepih uspomena i za generacije koje dolaze. 😊
Jos jednom, bravo za majstore.
Kapa dole za ideju, trud i realizaciju 👏👏👏

Ledeni je pokazao da je majstor akcije - pucanje sa zastavom ali i da vlada dramom, svi se osecamo sentimentalno posle slika zastave sa malim.
Bravo ledeni, Jako mi je drago da je kundak posluzio i da je dobio novi zivot.
Samo nastavi da snimas i pucas

Kao i uvek odličan klip koji mi drži pažnju da ne trepnem, što bi se reklo. I delovao si pozitivno na mene da nabavim i ja jednu Zastavicu i skockam je da bude približna ovakvom izgledu.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Pa da , zaista je zanimljivo sve ovo , 40 godina stara puska i odlicno grupise , bilo bi veoma zanimljivo da uporedimo danasnje puske (pa i one najskuplje) kada napune 40 godina sa zastavom , naravno tesko pa i nemoguce .
Drago mi je da je Ledeni sve to dokumentovao i podelio sa nama , i znam da je uzivanje pri gadjanju sa tom puskom ogromno , ostavis je u orman izvadis nakon xy dana i ona puca potpuno isto ne treba skoro pa nikakvo odrzavanje osim premazati balistolom povremeno , odlican video , hvala Ledeni :D

Svak cast na klipu, kao i na svim pre njega. Ledni je kriv sto sam na ovom forumu. Dobijem ja Zastavicu, rekoh, hajde da pogledan neki klip kako se rastavlja i sl. Vidim na YT, neko gadja sa zastavom na 60-90m. I, tako je sve pocelo. Prema tome, Ledeni, duzan sam ti :D

Hvala vam drugari, naročito GoxyM i Vladapk, jer ovo što ste vas dvojica napisali je i glavni razlog zbog koga se zezam sa ovim klipovima. Baš mi je drago!

Danas je Zastava po prvi put u životu probala JSB Heavy od 0,67 g. Po Skorpiovoj preporuci sam ih uzeo, kolega Goksi mi ih je nabavio i večeras uprkos tome što je sve mokro i blatnjavo opalim par grupa. Na slikama se vidi i proces upucavanja (Heavy je u odnosu na Exact nosio nisko i desno)i mada to još nije to, jer je trebalo da se ide još 2-3 klika gore i jedan desno, ono glavno se vidi. Dve grupe po pet i jedna šest ili sedam komada (druga), sve na 25 metara i sve tri od čini mi se 13 do 17 mm! I ono što je najvažnije - bilo je vetrića! Taj vetrić s leva na desno bi po mom iskustvu na 25 m zanosio Exact bar 15-20 mm, ali Heavy ne mrda. Eto koliko 0,13 g može da znači za tako mali kalibar i malu snagu puške.

Attachments

• 20200520_185732.jpg
    20200520_185732.jpg
    269.1 KB · Views: 1,112
  • 20200520_185615.jpg
    20200520_185615.jpg
    263.9 KB · Views: 1,112
  • 20200520_185659.jpg
    20200520_185659.jpg
    237.5 KB · Views: 1,112

Users who are viewing this thread

Back