E od veceras i u nasem domu postoji Zastavina vp. Moj sin je postao ponosni vlasnik Zastave M81, pazarene od naseg kolege Maneta.
Evo samo par slika za sada, kad je istestiramo detaljnije, sledi izvestaj. Malo je reci da je sinak odusevljen. Hvala Manetu za saradnju.
Original "Crna Strela"..
Cestitke Proki i Vidaku na lepim zastavicama
Rekoh da okacim neku sliku moje dame posto je ovo tema za nju
Takodje bih pohvalio stolove koje pravi nas mnogopostovani kolega Skorpio, jednostavni su za montazu i demontazu, mogu da se steluju prema povrsini a vetrokazi detektuju najslabiji vetar bez greske
Hvala na lepim recima kolege, nisam napomenuo da uz sto idu i nosaci za bocu ukoliko koristite pcp puskice sto je bas lepo.
Poznato je da muskarcine koriste springerice tako da ja te nosace nisam montirao, mozda zamolim Skorpia da mi napravi neke odgovarajuce na koje mogu da postavim gajbu sa pivom
Ćapio sam sinu M81 večeras..
Kakvo je zadovoljstvo ljudi moji pucati sa onom puškicom. Težine prakticno da nema, trzaj zanemarljiv, milina jedna. Čovek ceo dan da puca sa njom. A evo i preciznosti... Moze i bolje, navikao sam na težinu Anschutza pa mi se Zastava malko vijori...
H&N Sport levo, Sport S Match desno. Praktično i nije neka razlika u velicini grupe ali H&N bolje ležu u cev, Sport S hoće da viri iz cevi pa mora prstom da se pritisne da bi lepo legla.