Zastava vazdusne puske

@Proka,lepo to tebi ide iz stava,sa sve tri puske,svaka cast.
@alexsasax,Kako je lepo sredjena puskica,nelici na sebe,vrhunski... :D

Hvala narode. Stvarno je milina jedna pucati sa njom. Svaka kuca treba da ima po jednu. 😁
@alexasax tvoju Zastavu vise necu da komentarisem, cudo jedno sta joj covek uradi. Daj neke slike meta sa njom, ne secam se sa sam ih video.
Moracu Skorpiu da posaljem GSG, da mu sredi kundak i jos neke finese, pa da bude za 25m do 16J...
😎

Proko nisam ni kacio slike zato sto sa zastavicom gadjam iz stava(sa optikom) a tu sam tanak kao zilet
Evo nekih slicica, 11m stav
688ab5f76723aa98a3b2cd17fdd9d48a.jpg

e238f81e075afb647868eea507a6edf5.jpg

8faaf36f74051e3987bad7003257e036.jpg

Mucim se, verovatno ce vremenom biti bolje. Sa mehanickim nisanima sam jos gori.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako i treba. 👏👌
Nego, @Mane, sta se bre onaj nas "plavac" Vidak stisko, krije onog kragujevačkog Anšica ko zmija noge. Će da mu zardja puška od silnog stajanja.

Ne znam, i ja se pitam
Moraću da izvršim zaplenu, jer uslov kod prodaje je i da se puška koristi

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

@Proko
Moram da ispravim sebe posto je puska bila u takvom stanju da je jedva izbacivala 100m/s tako da je samim sredjivanjem “pojacana”
Moj hroni pokazuje 130m/s(e sad da li je on tacan..)

Ako je zastavica u pitanju to je normalna brzina, čak i malo preko fabričke. Ja na mojim posle remonta dobijam 140 - 150,zavisi kako koja primi remont, a posle pojačavanja, bude 160 - 165,tako da ti je to ok brzina skroz.

Ja sam zadovoljan bas posto mi odlicno vrsi posao za gadjanje iz stava a cerkica(zastavica je njena) gadja patkice na 20m
Njoj je bitno da moze da obori patkicu i zalepi je za magnet.

Ma za M56 jace i ne treba. Ja sam u ćaletovu Slaviu 620 ubacio staru oprugu od Peruna (na njegovo insistiranje). Iju, kad opalis sa njom imas utisak da ce da izleti iz ruke. Al tati se svidja... 😀 Sad, što će da raskanta mašinu, to nije moja sekiracija...

140 i neki metar je taman i za takmičenja, pa eto @Proka kako tvoja lepo radi, ali treba uraditi sa smislom servis. Čak i ove pojačane super rade, ništa to ne lupa ne lomi, ali opet kazem samo odmereno, 160 i koji metar je max da zastavica radi odlično i da traje, preko toga je problem i nepotrebno.

Proka said:
Ma za M56 jace i ne treba. Ja sam u ćaletovu Slaviu 620 ubacio staru oprugu od Peruna (na njegovo insistiranje). Iju, kad opalis sa njom imas utisak da ce da izleti iz ruke. Al tati se svidja... Sad, što će da raskanta mašinu, to nije moja sekiracija...
Kada savlada tu jacu oprugu odma da mu stavis gasni klip. Raspitaj se na FB, siguran sam da ce ti isto savetovati

alexsasax said:
Proka said:
Ma za M56 jace i ne treba. Ja sam u ćaletovu Slaviu 620 ubacio staru oprugu od Peruna (na njegovo insistiranje). Iju, kad opalis sa njom imas utisak da ce da izleti iz ruke. Al tati se svidja... Sad, što će da raskanta mašinu, to nije moja sekiracija...
Kada savlada tu jacu oprugu odma da mu stavis gasni klip. Raspitaj se na FB, siguran sam da ce ti isto savetovati

Ma nema sta da trazim gasni klip, skinem sa starog Keca (Zastava 101) klip od vrata od gepeka, to mu je isto. :lol: :lol: Pa kad sevne, ima cela puska da odleti u metu..
@Mane, ovih 160m/s za M81 je taman. Puca ko lutka a opet ima dovoljno brzine da lepo probusi metu, bez cepanja.
Valjda ste do sad zakljucili da je meni bitnije da je puska precizna i udobna za pucanje vise nego da prosviram vrata od Keca. :D

Ma zveči to mnogo, će se buni komšiluk. E sad, za tatu ne garantujem, čovek je u penziji pa može svačega da se doseti... :lol:

Users who are viewing this thread

Back