Vuzuelno ista, unutra drugaciji klip i cilindar, i veliki problem za servis jer nema delova i ne odgovaraju od 56/81zare said:Prvi put vidim ovakav zadnji M81 nišan. Liči mi da je ovo promena da bi se nešto promenilo.
Koji je model M56/76? Koja je sad tu razlika u odnosu na M56? Po slikama i nekim crtežima koje imam, potpuno je ista kao moja M56.
Nema potrebe za sitnim podešavanjem zadnjeg nišana na m81A zato sto se za fino podešavanje koriguje mušica koja se pomera i po pravcu i po visini.zare said:Da li je zadnji nišan na M81A moguće podesiti u onoliko finih koraka kao na M56? Gledajući slike deluje mi da nije moguće ni približno.
Mane kouč said:Nema potrebe za sitnim podešavanjem zadnjeg nišana na m81A zato sto se za fino podešavanje koriguje mušica koja se pomera i po pravcu i po visini.zare said:Da li je zadnji nišan na M81A moguće podesiti u onoliko finih koraka kao na M56? Gledajući slike deluje mi da nije moguće ni približno.
zare said:Znam da može preko mušice sve da se podesi, pretpostavljam da su zbog toga možda smanjili broj koraka podešavanja zadnjeg nišana. Ali me interesuje koliko koraka podešavanja ima zadnji nišan?