Ne brini ti za mene, nemaju mene za sta da uhvate.Mozes,dok te ne uhvate,a kad te uhvate,plakaces i to mnogo...
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Hoćeš da kažeš da smo mi ovde neki licemeri ili šta? Nije me briga ko šta radi, svako odsgovara za sebe i svoje postupke. Članovi ovog foruma zaslužuju pravu i validnu informaciju i strogo poštovanje zakona.samo nemojte da mi prodajete lazno postenje, pun je forum onih koji su to uradili.
Čitaš li ti šta pišeš? Modifikovao si pušku, a čist si jer na papiru piše kategorija D?? Jesi li svestan kakve gluposti pišeš, a još prozivaš ljude da su lažni moralisti. Imaš warn za ovo.A ako vam nije jasno da kada imate papir da je puska D kategorije a prepravite je da je C i da kada vam nekim cudom neko trazi papir i vi pokazete da je D, onda ste cisti pred zakonom.
Pa ocigledno mora tako da se ponavlja na svakih 6 meseci,jer pojedini daju netacne informacije ili obmanjuju clanove foruma,a sad ako to nekome ne odgovara da informacije budu tacne to je druga stvar. Forum bi trebalo da bude mesto gde ce se dobiti informacija od kompetentnih ljudi koji su u materiji i znaju sta pricaju,a ovde ima dovoljan broj ljudi takvog pedigrea,samo je problem sto se nekome ne svidja informacija dobijena od coveka koji zna o cemu prica,pa ce radije da prihvati od drugog koji je hobista i misli da zna o cemu prica.Samo bih da dodam, ovo je ko zna koji put da neko ubacuje rovca za ovako nesto...vratite se unazad godinu dana samo, i svako neko dodje i poteze jedno isto pitanje, a onda svako neko dodje i truje na forumu?! Ja bih se pitao ko to radi i zasto, odnosno, ne bih se ni pitao, nego bih takve objave brisao, bez mogucnosti da se da prilika bilo kome da nesto lupeta. Kome treba info, da li je nesto A, B, C...D ili koje kategorije, kako se treba odnositi pred zakonom i sta zakon kaze, naci ce sigurno na forumu, jer je ko zna koliko puta pisano o tome. Zato ljudi, prestanite da minirate forum i nas koji smo na njemu jer volimo vazdusno oruzje.
Samo sam to hteo, a Vi brisite ako nije prikladno.
PS: "obalite" nesto, ako vec ne znate sta cete od sebe![]()
A temu nastavljamo o Zastava puškama i svaki drugi komentar će biri obrisan.