Glock17
New member
GoranSrdanovic said:Joca said:Na osnovu napisanog zaista nije moguće baš jasno zaključiti o čemu se radi. Probaj da još jednom uradiš sve testove gađanja i upucavanje. Menjaj daljine i obavezno puška neka bude na stalku. Takođe, neka proba još neko da gađa iz te puške odmah posle tebe, na istom mestu i odstojanju. Ako i dalje vuče, onda može biti kriva cev, loše postavljeni nišani, itd...
To bih ja uradio u prvom delu cele priče. Ako sa sigurnošću utvrdiš da je greška u puški, pravac prodavnica sa fiskalnim računom i garancijom, pa kažeš da ćeš se obratiti za pomoć tržišnoj i poreskoj inspekciji, kao i Udruženju za zaštitu prava potrošača, a sve na osnovu aktuelnog Zakona o zaštiti potrošača.
Na fotografiji možete videti kako mora stajati nišan da bi dobijao pogotke na 10-15m.
![]()
Ovo po meni ništa ne valja!
Na 10m da zadnji nišam po pravcu bude setovan skoz desno i da pored toga pogodci idu i dalje levo to po meni ne moze biti nikako dobro. Eventualno za 10m na zadnjem nišanu klik 2-3 levo desno od ose cevi, ali ovoliko nikako, toliko da pomeriš i da pored toga ne dobiješ centar to stvarno je bezveze. Još mi je tužnije to što sam pročito da si devojčici kupio puškuku za streljaštvo i dete je bilo oduševljeno, a deca su najbitnija i ne bi ih trebalo razočaravati, niko pa ni prodavci, tako da vraćaj im to i ako treba doplati za neki Peruni 731 i sl.
Slikaću ti malo kasnije kad ugrabim malo vremena moje nišane, da vidiš kako to treba da stoji i da na 10m ide sve direktno u centar.