Završio sam kupovinu prve puške Cometa 220 Galaxi

Svaka cev je više ili manje kriva. Kakva je poenta utvrdjivanja krivine? Kao što je scorpio napisao, u slučaju da to smeta nišanskim spravama (nemogućnost da se puška upuca) krivine se mogu ispraviti ili iskriviti na stranu na koju je potrebno.

Kolege, ako je cev "malo" kriva po visini (npr. savijena na dole) sa time i može da se živi.
Međutim, ako je cev kriva po širini (levo-desno) mora na ispravljanje, jer ako uspeš da je upucaš na 10m onda na 15m neće biti tačna itd.
Takođe, ne mora da znači da je cev kriva ako pogodke baca u stranu. Primer kod springerica, ako je zadnji nišan montiiran na pušci(ne na cevi) a u prelomnom mehanizmu nemamo dobro držanje.
Kod ove Komete zadnji nišan je na cevi a ona baca levo i pritom cev nije kriva :? Možda je završetak cevi loš, možda je krivo odsečena :lol:
Voleo bih da se kolega GoranSrdanovic javi i kaže šta je uradio sa puškom.
Pozdrav.

bojan.ks said:
Kolege, ako je cev "malo" kriva po visini (npr. savijena na dole) sa time i može da se živi.
Međutim, ako je cev kriva po širini (levo-desno) mora na ispravljanje, jer ako uspeš da je upucaš na 10m onda na 15m neće biti tačna itd.
Takođe, ne mora da znači da je cev kriva ako pogodke baca u stranu. Primer kod springerica, ako je zadnji nišan montiiran na pušci(ne na cevi) a u prelomnom mehanizmu nemamo dobro držanje.
Kod ove Komete zadnji nišan je na cevi a ona baca levo i pritom cev nije kriva :? Možda je završetak cevi loš, možda je krivo odsečena :lol:
Voleo bih da se kolega GoranSrdanovic javi i kaže šta je uradio sa puškom.
Pozdrav.

Još ništa. Bilo hladno vreme pa je nisam ni koristio, pa stigla korona, pa frka na poslu...nadam se da ću ukrasti malo vremena za pušku uskoro. Nosiću je u drugi servis da mi tamo daju procenu.
Pozdrav!

Druze, jel mogu ja tu pusku licno da pogledam? Ova tema me bas zaintrigirala. Ja sam cesto u Zemunu...

Users who are viewing this thread

Back