Kada sam rekao: ,,u cilju očuvanja i negovanja srpskog jezika", mislio sam uopšteno na korišćenje srpskog jezika na samom sajtu, da kada otvorimo sajt postoji opcija ,, Izbor jezika" u kojoj će korisnik izabrati jezik (srpski, engleski, nemački ....,) koji će koristiti na sajtu, što je pretpostavljam, malo komplikovanija varijanta. Ono što sam ja konkretno mislio, je da na samom sajtu budu dualni nazivi, npr. what s new/шта је ново; members/чланови; ...search/ тражи .... i na taj način bismo bili u mogućnosti da istovremeno koristimo i engleski i srpski jezik. Ne znam da li sam uspeo dobro da objasnim šta sam mislio, tj. da li smo se razumeli?
Engleski jezik sigurno nije problem većini članova, bar na osnovnom nivou, ali zbog samog značaja maternjeg jezika za svakog, pa i za nas, zbog očuvanja maternjeg jezika koji se svakoga dana puni tudjicama, smatram da bi ovo bilo dobro i da bismo dali svoj mali doprinos tome. Jasno je da ne možemo prevodite brendirane nazive tipa Coca-cola i ostalo.
Naravno, ovo što iznosim je samo moje, lično mišljenje, odnosno jedna dobronamerna sugestija ali je na administratorima sajta da o tome odluče, odnosno da odluče onako kako je to najbolje za sajt.
Kako god bilo - SVE ČESTITKE ZA SAJT, da nas korisnika bude u još većem broju i da što duže trajemo i još više trošimo olovo !!!