DraganMiletic
Active member
Vi to gledate sa strane ljudi koji su se duboko zaglibili u hobi. Shvatite da postoje ljudi koji nece ili ne mogu sebi da priuste skupu opremu. I covek je jedva odvojio pare za neku jeftinu pusku i ti mu sad savetujes da kupi optiku od 500e.
E sad ga bas tupite.
Na mojoj pusci je bila neko vreme jeftina optika dok mi nije stigla ona koju sam hteo, i sve je bilo dobro. Nararavno sad je jos bolje ali da nisam mogao da priustim sebi bolju, mogla je I da ostane ona kineska BSA.
Ne Kazem da nije lepo imati skockanu pusku i kvalitetnu optiku ali ko moze I hoce.
Ja prvi sam se odlucio za neku jeftiniju varijantu i svestan sam njenih ogranicenja i uzivam 100%.
A ako nekom ovakve izjave lece ego onda je to u redu.
E sad ga bas tupite.
Na mojoj pusci je bila neko vreme jeftina optika dok mi nije stigla ona koju sam hteo, i sve je bilo dobro. Nararavno sad je jos bolje ali da nisam mogao da priustim sebi bolju, mogla je I da ostane ona kineska BSA.
Ne Kazem da nije lepo imati skockanu pusku i kvalitetnu optiku ali ko moze I hoce.
Ja prvi sam se odlucio za neku jeftiniju varijantu i svestan sam njenih ogranicenja i uzivam 100%.
A ako nekom ovakve izjave lece ego onda je to u redu.
Last edited: