10m, stojeći

Seba prvi pre finala 1171solidan rezultat, visoka je temperatura u Ns, on može dosta više od ovoga da ubije.
Javljam se posle finala, sad moja takmičarka puca finale.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Mane kouč said:
Seba prvi pre finala 1171solidan rezultat, visoka je temperatura u Ns, on može dosta više od ovoga da ubije.
Javljam se posle finala, sad moja takmičarka puca finale.

:) Srecno

Ovaj put daleko od gola, tek 6 mesto, sve je tehnički loše,sto se pucanja tiče i teški uslovi, visoka temperatura.
Čekamo bata Sebu.

U svakom slucaju cestitke i postovanje. Najvise je tu kriv trener... :lol: ;) Danas jeste uzasan dan sto se vremena tice, ovo je samo za neku debelu ladovinu uz hladno pivo ili sta ko vec preferira. Mogu zamisliti kako je u ful streljackoj opremi kad je meni samo u jakni ko u rerni.

Mane kouč said:
Ovaj put daleko od gola, tek 6 mesto, sve je tehnički loše,sto se pucanja tiče i teški uslovi, visoka temperatura.
Čekamo bata Sebu.

Bice bolje sledeci put bata Mane, vremenski uslovi su stvarno katastrofa. Pozdrav i svako dobro.

Mane kouč said:
Ovaj put bata Seba treći posle finala!

Eee,jbg nadao sam se da će uspeti prevazići teško vreme.Daleko je to od lošeg ali bata Seba može mnogo bolje.U svakom slučaju,čestitke za postolje...

Ja sa svojom bedom od iskustva i znanja znam koliko je tesko odrzati koncentraciju na gadjanje duze vremena. Mogu samo da zamislim koliki je pritisak na ovakvim takmicenjima, o medjunarodnim necu ni da pricam, nemam ni znanja ni prava.
Tako da @Sebic i ostali sterlci svaka cast od mene!
Bice to mnogo bolje iduci put. A i ako nekim neverovatnim cudom ne bude, nije smak sveta majka mu stara. ;)
I naravno, svaka cast trenere @Mane!

Nije idealno ali popih dva Krughera i mislio da danas ni ne treba probati.
502c7467b9ae88a3ee930a5e54c71974.jpg
a8702d7760b6548fd6d94518a94bfe37.jpg

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

Vazdušni CO2 pištolj Artemis CP1M, 10m stojeći, dvoručan hvat, 6x 10 dijabola, pištoljska meta, RWS Training 0.53g. Prvih pet serija ispucana jednom ampulom, šestu sam krenuo sa istom, ali su bila dva podbačaja dole u 6 i sledeći se zaglavio u cevi, pa sam prelepio ta dva podbačaja i ubacio novu ampulu. Inače kada počinjem da gađam sa novom ampulom, prva dva hica idu u dummy metu jer je malo veći pritisak.

Rezultati: 499 od 600 krugova.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg

Rezultati.png

@Dusambej, sad su sve po sredini... ;) Lepo, lepo, ova druga narocito.
@Zuxbg, ja iz pistolja daj Boze da bih 200 nabo, probao sam i sanse nema, tresem se ko otrovan pacov.Na zadnjoj meti si imao uljeza... :lol:
Druga i peta meta su bas lepe. 👍

@glock @proka hvla na podrsci nisam sto posto zadovoljan ali kada pogledam prijatelje iz okruzenja tesim se.Malo sam jos korigovao stav citao plavu knjigu ai malo psiha odradi svoje,a mozda i pivce u umerenoj kolicini.

Users who are viewing this thread

Back