Hvala kolega! Nema nam druge... Ja zaboravio da kažem da sam gađao bos, tako da si u startu u blagoj prednosti (ako koristiš papuče)Proka said:Bravo kolega! Sad jurimo onu sa cetiri lista...
sportex said:Ja samo da vratim Proki onu detelinu. Ovo je 5kom na 10m, jedva sam se usudio da gađam petu.
I ja sam uvideo da je bolje kad te obarac iznenadi. Desavalo mi se par puta da me iznenadi u opaljenju i dijabola sleti u 10, al bukvalno u centar centra. Samo treba naterati sebe da te puska "iznenadi".sportex said:Uzeo danas od puste dosade da vežbam da ne lovim 10 i onda okidam, nego da kad uđem u metu držim crno koliko mogu i povlačim okidač kontinuirano, a ona nek opali kad oće. Kad uspem da ostanem u crnom 1-2 sekunde posle opaljenja i sve bude kao da se ništa nije ni desilo, onda računam da sam to pravilno izveo. Osećaj je fantastičan. Posle jedno 200 dijabola koje sam tako stukao u 3-4 mete, zdravo umoran stavim novu i ispucam 5 komada za kraj. I odma mi se posreći da popravim onu moju detelinu.