10m, stojeći

zare said:
Šta znače zadnje 2 kolone? Pozitivni i negativni brojevi.

Prvih deset je proba, ostalih dvadeseset match i rezultat 197 sa opaljenim 4.7 slučajno. Stupci su odstupanje od savršenog hitca i szrelica je smjer pogotka.

Sportski pozdrav drugovi
danas sam posle visemesecne pauze opet probao malo da puckam iz stava, i odusevio se svojim pogocima
to samo dokazuje da je forma prolazna a klasa vecna

sad bez zezanja, svi znamo da ne znam da gadjam i kad uspem da ubodem 10 u crno iz nevezanog onda je to razlog za slavlje
nadam se da cu biti aktivniji u narednom periodu i da ce biti vise meta za kacenje

Attachments

• cz 10m.jpg
    cz 10m.jpg
    61.2 KB · Views: 2,765
Sportski pozdrav drugovi
Zdravo
Ja sam pre dva dana napravio mali korak za covecanstvo a veliki za moju ulicu...
Posta sam jedini vlasnik streljacke jakne i odmah sam prionuo na trening sa zestinom i zeljom koja je vidiljiva samo u filmovima za odrasle
rezultati su znacajno bolji nego ranije, svi znate kako sam ranije gadjao bez stida & srama
planiram da pucam svaki dan dok ne dostignem nivo kolege robija posle 7 piva

Attachments

• jakna 2.jpg
    jakna 2.jpg
    47.9 KB · Views: 2,343
  • jakna.jpg
    jakna.jpg
    55.3 KB · Views: 2,343
  • meta 1.jpg
    meta 1.jpg
    70.1 KB · Views: 2,343
  • meta 2.jpg
    meta 2.jpg
    102.3 KB · Views: 2,343
kircan said:
sa zestinom i zeljom koja je vidiljiva samo u filmovima za odrasle
Ja bih u tim filmovima uvek glumio muževe koji idu na službeni put.
Inače, veliko bravo za pucanje i za grupe! Ako nabavim i ja jaknu (a verovatno hoću), počeću i ja da glumim mejnstrim uloge u filmovima za odrasle.

Ja bih u tim filmovima bio rekviziter. A ni ta jakna mi ne bi mnogo pomogla sve i da u kompletu idu i kožne gaće. Svakako sada samo suze, krv i znoj sekretaru.

Nakon jakne, fwb300 koju sam pazario od glaleta, na red je dosao i softver za mete. U pitanju je Target Scan App, koji sluzi za bodovanje meta tako sto se fotografisu standardne ili serijske mete.
Sama aplikacija je veoma jednostavna za koriscenje.
https://targetshootingapp.com/
Prvo se odabere koja vrsta mete se koristi, ponudjene su sve ISSF mete, ali postoji i obilje drugih kao sto su standard De - sto odgovara onim umarex metama koje koristim najvise.
Zatim se slika meta, prethodno odabravski koliko pogodaka ima u meti. Sam softver bez problema prepoznaje cak i kada su pogoci spojeni.
Nakon toga dobijate rezultat koji moze biti celim brojevima a moze i decimalno.

Okacio sam jedan PDF izvestaj sa gadjanja cisto da vidite. Takodje nudi i heat mapu koja je vrlo korisna jer pokazuje "toplotno" gde je centar vasih pogodaka u odnosu na metu.
Aplikacija kosta 2300 dinara mislim, ali verujem da se isplati, narocito ako ste zaista usli u celo ovo ludilo

https://www.youtube.com/shorts/Zq18j30KAzk

Attachments

• TargetScan Report Session 2.pdf
    801.7 KB · Views: 58
Sportski pozdrav - Zdrao
Vidim da nam je tema zamrla i da se slabo kace rezultati nazalost pa reko da okacim ja nesto moje.
Dosta sam u poslednje vreme pucao, mislim nije bas to jako puno, oko 1 kutija dijabola na 2 nedelje ali opet...
Ide lepo vreme bice valjda vise prilike za gadjanje
Da predjemo na stvari, mislim da sam se malo popravio, poceo sam da gadjam mete za standardnu pusku i to je dosta tesko - za mene. Zacrtani cilj da uvek budem u crnom uglavnom ispunim osim kad se desi neka nepredvidjena okolnost tipa- neko mi se prodere iza ledja, slucajnoi opalim, zvoni mi telefon stalno...
U poslednje vreme najvis ekoristim FWB300 i geco dijabole, distanca naravno 10m, visina mete oko 140cm
Za snimanje rezultata koristim target scanner - dolicna aplikacija
A evo i slika
Sportski pozdrav - zdrao

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    243.4 KB · Views: 1,939
  • 2.jpg
    2.jpg
    282.7 KB · Views: 1,939
  • 3.jpg
    3.jpg
    69.1 KB · Views: 1,939
Sekretar ozbiljno cepa stav i 10m , koristi svaku ukazanu priliku da vežba -verujem da uživa maximalno , svaka čast 👏
Sledi obračun kod OK Corala , u pratnji Zorane, Sebe i Mikeca koji čine četiri jahača apokalipse na čelu sa sekretarom Bucikom u epskoj bici za zlato u Velikom polju .
Sportski pozdrav
Zdra'o!

Users who are viewing this thread

Back