10m, stojeći

Pa kolega, mogu samo da pozdravim rešenost i ozbiljnost pristupu, jer adekvatan odgovor nemam..

Kako je krenulo sa sobnom ligom poceo sam svakodnevno da pucam iz stojeceg stava, i nameravam tako da nastavim, pa dokle stignem, u cilju suzavanja grupa… Pucam 12-20 meta od po 5kom, svaki dan, i bude tu sareno, ovo su najlepse za danas 🙂
Ako ima jos entuzijasta voleo bih da mi se pridruze, da motivisemo jedni druge ako nekome ponestane volje i motivacije..
P.S. Bol u ledjima nije izgovor, ljubav mora da boli 😁😁😁

Lane said:
Kako je krenulo sa sobnom ligom poceo sam svakodnevno da pucam iz stojeceg stava, i nameravam tako da nastavim, pa dokle stignem, u cilju suzavanja grupa… Pucam 12-20 meta od po 5kom, svaki dan, i bude tu sareno, ovo su najlepse za danas 🙂
Ako ima jos entuzijasta voleo bih da mi se pridruze, da motivisemo jedni druge ako nekome ponestane volje i motivacije..
P.S. Bol u ledjima nije izgovor, ljubav mora da boli 😁😁😁

Kako je lepo videti ove grupe.Ja sam dosta uspeo da se stabilizujem u zadnjih 6 meseci,ali moram priznati da jakna i rukavica dosta pomažu.Prvo pucam sa 603,a kada se umorim,pređem na 335 :D Beše u septembru prošle godine,stavim mk metu na 25 m i nekih 50 ili 60 dijabola spakujem u crno.Dobro,crno je 11 cm,ali od tada sam malo aktivnije krenuo sa stavom.Tu sam za svaki dogovor.

Srdjane, pa nemam neku posebnu ideju, osim da konstantno pucam svaki dan 10m, i uporedjuem grupe, tj napredak na nedeljnom nivou ili slicno, pa dokle dobacimo... Ko god ima volje ovako nesto da radi, slobodno neka se pridruzi i neka kaci rezultate-grupe pa zajednickim komentarima mozemo pomoci jedni drugima.
Pre dva meseca sam se zarazio sa stavom pucajuci iz pozajmljene CZ200, pa sam presao na Hammerli AR20 koja je na kraju zavrsila kod kolege Chabe, i sada sam sa waltherom lg400.
Skinuo sam neku aplikaciju za telefon za bodovanje meta, pa se zabavljam i sa time po malo. Pucam u civilu, ali planiram da se uniformisem u jednu dobru jaknu cim pre...

Attachments

• image0puskica1.jpeg
    image0puskica1.jpeg
    31 KB · Views: 774
Lane said:
Srdjane, pa nemam neku posebnu ideju, osim da konstantno pucam svaki dan 10m, i uporedjuem grupe, tj napredak na nedeljnom nivou ili slicno, pa dokle dobacimo... Ko god ima volje ovako nesto da radi, slobodno neka se pridruzi i neka kaci rezultate-grupe pa zajednickim komentarima mozemo pomoci jedni drugima.
Pre dva meseca sam se zarazio sa stavom pucajuci iz pozajmljene CZ200, pa sam presao na Hammerli AR20 koja je na kraju zavrsila kod kolege Chabe, i sada sam sa waltherom lg400.
Skinuo sam neku aplikaciju za telefon za bodovanje meta, pa se zabavljam i sa time po malo. Pucam u civilu, ali planiram da se uniformisem u jednu dobru jaknu cim pre...
U mom slučaju je jakna suzila grupu sa 5 na osmicu,možda neki pobegne van.Bitna stvar je da više ne šetam do mete na svakih 2-3 hica,već ne menjam stav dok ne ispucam seriju.Ostalo je do vežbe.

Evo najbolje mete za ovu nedelju, cak mislim da mi je ovo najbolja ikada ispucana iz stava na 10m

Attachments

• 04F40090-96ED-47A2-9BD3-D23602C46DA2.png
    04F40090-96ED-47A2-9BD3-D23602C46DA2.png
    572.3 KB · Views: 696
  • 71B14140-2517-4533-83B7-F666A9515204.jpeg
    71B14140-2517-4533-83B7-F666A9515204.jpeg
    20.5 KB · Views: 696
S obzirom da sam, makar u tragovima, upleten u priču oko kolege Lanetovog bavljenja ovom disciplinom, pored ove mete moram zastati na časak. Odlučnost sa kojim je krenuo, je i ovim rezultatom evidentna.

chaba said:
S obzirom da sam, makar u tragovima, upleten u priču oko kolege Lanetovog bavljenja ovom disciplinom, pored ove mete moram zastati na časak. Odlučnost sa kojim je krenuo, je i ovim rezultatom evidentna.
Da, odlucnost i volja su tu. Samo nisam toliko posten kao drug sekretar da kacim sve mete, koje ispucam, a bude sarenih, vec samo najbolje… Da ne bude da preterano da davim u ovoj temi, tako da sam resio po jednu metu najbolju za celu nedelju…
I dalje niko nece da uskoci u ovaj voz i kupi kartu za stajanje? 🙂

Druže Lane, pošto si već u materiji za ispravljanje leđa, pridruži nam se kod gazda Maneta u streljani na amatersku sredu. Luda zabava je zagarantovana 😁

Hvala na pozivu Bojane, kad ugrabim neku sredu slobodnu, svraticu 👍

Evo da osvezimo malo, ove izvan mete su se "slucajno" obrisale 😁

Po 5 kom.

Attachments

• IMG_20230205_164834_copy_1267x1225.jpg
    IMG_20230205_164834_copy_1267x1225.jpg
    415.1 KB · Views: 527
Ja tek sada vidim da je ovo postavio Meda, a Mane ispod postovao komentar. Moja greska, nije ih Mane "nacrtao", nego Meda. Sjajne grupe!

Mane je namestio Medu u adekvatan položaj za crtanje. Ja se još uvek uspešno opirem zato i ne kačim rezultate 😅

Dobar stav kada se zauzme, zavrsi 90% posla.. A ledja, koliko izdrze…

Da ne izvlacim samo najbolje grupe, evo svih 60kom sa danasnjeg gadjanja. To je na dva papira 12 meta po 5kom.

Attachments

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    201.2 KB · Views: 334
Evo i drugi papir gde se oseti vec umor

Attachments

• image1.jpeg
    image1.jpeg
    84.5 KB · Views: 333
Hvala glale na podrsci, nastavljam sa svakodnevnim treninzima istim zarom 😉
Prosla godina mi je bila u znaku BR, dok ova sasvim drugacije pocinje sa stavom 10m i ljutim pripremama za FT 🙂

Users who are viewing this thread

Back