10m, stojeći

@sportex
Bravo jako lepe grupe😊

Proka je standardno dobar, a kod kolege kiracana se bas lepo vidi napredak i to za jako kratko vreme, ispravite me ako gresim, svakako svaka cast 👏

Zamerice neki ljudi, samo reci hvale, ali tako je kako je 😊

Stavicu i ja fotke 😀 al trenutno glavu ne dizem od posla , za 3 do 4 dana zavrsavam predvidjeno i iz stava sa 4.5 i 5.5 a ako Bog da uskoro i sa 6.35 😀 , navezbacu se i ja ...

Hvala momci, a istina je da nikad ne pogađa samo onaj koji ne gađa. :)
@Proka HN Finale Match Heavy. Naravno, za moje umeće taj HN (ili R10) je bacanje para, ali zadovoljstvo je zadovoljstvo. :)

@Sportex, e te HN nisam probao, slane mi mnogo.
To sto ja kazem za RWS Maisterkugeln, nije losa dijabola nego ja ne umem da iskoristim njen potencijal. :lol:
Ovakvo grupisanje bih ja nazvao umecem. Ne znam kako se kaze u vasem kraju.. :D
@Skorpio, 6.35? :shock:
Za vazdusnu je to ko .338 Lapua Magnum za vatreno (bar za moje pojmove)... Samo daj slike, nije vazno koji kalibar.

Sportex gadja vrhunski, Bravo kolega. Meni je najveci problem sto mi se brzo umori leva ruka i onda moram da spustim pusku pa opet, pa onda pozurim i tako u krug...

Drage i cenjene kolege, evo malog uporednog testa iz stava. "Okrsaj" izmedju RWS Basic 0.45gr i ponosa
domace industrije dijabola Sport S Match 0.49gr (podatak proizvodjaca, nemam cime da merim )
Na metama sam zapisao sve podatke, sve zalutale dijabole su moja greska i neznanje. Jbg, ima jos dosta da se uci i vedzba..
Naravno sve ove rezultate uzmite sa dozom rezerve, siguran sam da nisam dovoljno strucan da izvucem maksimum is ovih dijabola.
Po meni Sport S je dokazao jos jednom da je itekako kvalitetna dijabola. Pogotovo sto je cena obe dijabole vrlo priblizna. Pogoci na metama su mahom malko nizi, puska mi je upucana za 0.53gr, pa verovatno ove lansira malo brze i polozenije (moje misljenje)... Elem, da ne tupim vise...

6e1cc8164700058653f67dfa60e952ab.jpg

bd5c91fe5a2f2dfb9e6ef50622afa7e1.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

dobro poredjenje, mada mislim da je najbolje porediti sa stalka. tu se eliminise nasa greska sto vise

Slazem se kolega al ovo je bilo prvenstveno pucanje iz stava sa dve sorte dijabola, pa kad su mi se svidele mete resio sam da ispadne kao test... :lol:
A i nemam stalak.. :D

Evo posle ne znam ni ja koliko vremena da opalim više od 5 dijabola u metu. Ovo je testiranje Anschutz 335 posle remonta, stojeći stav 10m hn sport dijabole. Nisam se previše bavio upucavanjem puške, nego da vidim kako radi, grupe solidne, ipak se moje pucanje u zadnjih 15 godina svodi uglavnom na testiranje oruzja, da li je ispravno i kako radi, kod našeg oruzja preciznost nije upitna.
0c0fe2d61a55f65f90fe04d2c4415552.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Verovatno ništa
Ja sam još pre više od 20 godina dok sam još bio junior presekao da hoću da budem trener, a ne takmičar, tako da više uzivam da druge učim nego ja sam da budem takmičar, više žara u meni budi trenerski posao. Inače zaista retko pucam, jer mi je valjda uvek dostupno sve i u neograničenim količinama, pa mi nije zanimljivo više.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Za pocetak dve grupe iz nove puske. Nemam strunu da ocistim cev, sipkom, od sada, samo cu vatru da dzaram

20200501_100937_resized.jpg

20200501_100943_resized.jpg

Evo malo potrošenih 6,,35 projektila na 10m, stav.
Ova u sredini od juče, bočne grupe upravo odpucane.
Meni ovo nije zanimljivo, ali u nedostatku prostora šta da se radi.
IMG-ed1cf8148d7e24783cd259e7e8dcb2b9-V_copy_1664x934.jpg

Lepo kolege, veoma lepo.. Bravo sa obojicu.
@Sash, mozda ti nije zanimljivo al ti lepo ide od ruke... ;)
@Zuxbg, i sa prljavom cevkom, ovo je super. Jedno pitanje, jel Hammerli CO2?

Users who are viewing this thread

Back