Kolega Sportex, pratim vas rad vec neko vreme(u mnogim stvarma ste mi pomogli), ovo je prvi put da se ne slazem sa vama. Ovo je svetlosnu godinu daleko od nas amatera. Skromnost je lepa vrlina, svaka cast na ovim grupama. Ja se i dalje mucim sa crnim krugom iako mi je kolega Scorpio napravio prilicno dobru pusku za ovu disciplinu. Nije do puske, do mene je, navikao sam na benchrestsportex said:Kolega Proko, sa optikom, ne baš prikladnom za 10m. U mojim amaterskim rukama cev dosta šeta sa bilo kakvim nišanom, ali po meni za metu tipa puni crni krug na svetloj pozadini diopter je zakon.
Otvoreni nisan je u pitanju, sto rece kolega Lenko, moram prvo stav da uvezbam. Previse se ljuljamsportex said:Kolega Alexsasax, skoro svi mi ovde smo totalni amateri, volimo da gađamo kad imamo vremena i to je to (i to je super). Profesionalac iz ruke može izuti amatera sa naslona, u to sam imao prilike da se uverim i malo naslutim šta streljaštvo može biti. Svakome ko ima neke ambicije savetovao bih da prvo traži učitelja (trenera). Što se tiče mučenja sa crnim krugom, ne znam da li imaš otvoreni nišan ili diopterski, ako je ovaj drugi njega možeš prilagoditi tvom trenutnom nivou veštine.

E druze sekretaru, ovo si odlicno sročio.kircan said:Najvise me odusevljava sto su njemu i flajeri spojeni sa grupom, kada ih ima.