Nije 10m stojeci, nego je 18m stojeci. Nemojte zameriti zbog druge udaljenosti od propisane...
Ugrabih jedno 20min da opalim koju dijabolu. Zanimao se sa moju ljubimicu 335 i H&N Sport 0.53gr i JSB Exact 0.547 gr. Pre nego sto vidite mete, da se opravdam. Stajao sam na travi u kućne papuče a Sunce me šibalo direktno u ćelu. Poredjenja radi, crni krug je 30mm a polje 1 je 83mm.
H&N Sport 0.53gr po 8 ili 10 komada, nisam brojao..
Pucao sam malo kod kuce i dobih do sad najbolji rezultat. Mislio sam da je do novih Gamo dijabola te opalih na kraju dve meta sa domacim dijabolama.. I one su isle lepo, izgleda da je meni bio dan, ipak
Evo mene malko...
Da ne mislite da sam batalio.
Imao sam malih tehnickih problema sa 335, ali je nas kolega Mane, svojim poznavanjem materije a posebno Anschutz, uspeo da je vrati u zivot.
Nisam stigao da odem do streljane pa sam opalio par meta u podrumskim prostorijama..
Standard, 8m stav, polumrak (samo jedna LEDena sijalica).
Za sad se najbolje pokazala sa H&N Sport 0.53gr, bolje od RWS Training 0.53gr
Sve ovo sto je rasuto je do mene, ne mogu vise na pusku da se vadim...
Ma okidanje ko duša. Morao sam samo da nadjem novi nacin da je uhvatim... Da izvines...
Posto sam za malo nesrazmeran, ruke duge al prsti ne bas. Pusti sad oblacenje, nisam ja profesionalac, sve pare potrosih... :lol:
Al voleo bih da probam sa jaknom, da vidim da li ce mi nesto podici broj krugova.
Hvala kolega. Ona poslednja je zapravo bila srednja po redu gadjanja, nisam ih popakovao hronološki.
To je ono kad se sve poklopi, kad uhvatim ritam i puska ne mrda, sve ide kako treba. Samo, to se ne desava bas cesto...
Ali, sve u svemu, ja zadovoljan.
E, narode, mene mi se mnogo dopada da pucam s' ovaj Anschutz...
Sad sam kao pravio neki test, nista od ovog nije merodavno, samo sam trazio razlog da pucam..
Au bre Prokajlo, ala si se raspucao :lol: :lol: :lol:
Bas si suzio grupe prijatelju, svaka cast,
ali mislim da ce to biti jos bolje kako se budes sroz navikao na pusku.
Nego ne recoste vas dvojica sta ste radili sa tom puskom?