10m, stojeći

Kolega @Proka je skroman, lepo on to radi sa uzivanjem, još malo tehniku da mu popravim, biće to dobar pionir jednog dana
Toliko uziva da sam ga uposlio da mi bude test strelac za 335, dobio je zadatak i alatku,tj. pušku, streljačku jaknu, sad samo treba da puca, dok ga zena ne izbaci iz kuće ili se baci sa terase

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Ma isplati se raditi na meni, mlad sam ja (još su mi prve oči u glavi) mogu i u reprezentaciju da udjem. :lol:
Ja sam zadovoljan i sa ovim, kasno je za mene, "matoro se kuče ne uči da laje"...
@Mane, ovo je ujedno testiranje i ženinog strpljenja.
Moja gospodja ne voli nasilje, a neće ni da ogreši dušu zbog beznačajnog mene. Samo će da trucne ricinus i to je to. Ali vodi računa, sad si i ti umešan u priču... :lol:

Ono jes tako. Ali kad dođem kod tebe pijem smao kisleu vodu koju nosim sa sobom
Ima tebe da nasledi tvoj omladinac, samo još malo da poraste

Pa bre i pivo je zadihtovano fabricki, otvaraću ga na stolu, ispred tebe. Ti si meni zapravo podigao vrednost u očima gospodje, nije mala stvar biti test strelac za trenera reprezentacije i to na 40 i kusur godina staroj pušci, antikvitetu. ;) To mora sa pažnjom da se radi..
Omladinac će, nadam se i da me nadmaši i to nadaleko, to je bitno.
Da ne odemo u off, evo mete sa testa..
Zakači mi jedna belo, malko je drugačiji obarač nego kod mene, moraću da ga podesim lečka..
e9fcf9e0426ae797d2f43745c447f796.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Omladinac, nemo da obrukas plavu beru, koncentracija. :lol:
Lepo slazes to moj Prokajlo, bravo druze :)

Vidak said:
nemo da obrukas plavu beru, koncentracija. :lol:
Ma ne sekiraj se, razgovaraš sa najboljim strelcem
čete 5/3, i jednim od najboljih u 975-om VNC u toj klasi... :D Možeš misliti kakvi su ostali bili kad sam ja bio najbolji! :lol:
@Mane, nemoj se mučiš za mete, potrošiće se i ove, meni bitno da se puca, makar i u kartonske tacne. ;)

Mane kouč said:
Kolega @Proka je skroman, lepo on to radi sa uzivanjem, još malo tehniku da mu popravim, biće to dobar pionir jednog dana
Toliko uziva da sam ga uposlio da mi bude test strelac za 335, dobio je zadatak i alatku,tj. pušku, streljačku jaknu, sad samo treba da puca, dok ga zena ne izbaci iz kuće ili se baci sa terase

Mane mogu li i ja u test strelce presao sam 40+ ali bice nesto od mene?

Proka said:
Pa bre i pivo je zadihtovano fabricki, otvaraću ga na stolu, ispred tebe. Ti si meni zapravo podigao vrednost u očima gospodje, nije mala stvar biti test strelac za trenera reprezentacije i to na 40 i kusur godina staroj pušci, antikvitetu. ;) To mora sa pažnjom da se radi..
Omladinac će, nadam se i da me nadmaši i to nadaleko, to je bitno.
Da ne odemo u off, evo mete sa testa..
Zakači mi jedna belo, malko je drugačiji obarač nego kod mene, moraću da ga podesim lečka..
e9fcf9e0426ae797d2f43745c447f796.jpg

Vrhunski.

Dusambej said:
Mane kouč said:

Moraš da ispuniš prvi uslov, a to je da voliš Anschutz 335,pa onda sve ostalo

Mane kouč said:
Dusambej said:
Mane kouč said:

Kako da ne volim ,sanjam 30 god,i konacno docekao taj dan zahvaljujuci tebi videces kundak kako izgleda posle restauracije .

Dusambej said:
Mane kouč said:
Dusambej said:

Kako da ne volim ,sanjam 30 god,i konacno docekao taj dan zahvaljujuci tebi videces kundak kako izgleda posle restauracije .
E to me interesuje, pošalji da vidimo, nadam se da ću uskoro neko druzenje da organizujem, određeni elementi vrše pritisak na mene da bude što pre

Mane kouč said:
Dusambej said:
Mane kouč said:

E to me interesuje, pošalji da vidimo, nadam se da ću uskoro neko druzenje da organizujem, određeni elementi vrše pritisak na mene da bude što pre

Cujemo se kada se vratis zbog onih puskica svakako.

Druže Proko tu sam, pratim forum ali nešto ređe praktikujem ovu našu razbibrigu, leto je, slobodnog vremena malo a posla i hobija puno :mrgreen: Uglavnom ovo su mi dve najbolje ruke u poslednje vreme (stav, 10m)

Attachments

• 20200816_175534.jpg
    20200816_175534.jpg
    217.2 KB · Views: 558
Ma znam kako je, svi smo u nekom spidu. Bitno da si ti nama tu i da ti vestina ni najmanje nije popustila.
Lepo štancovano, sitno, kaludjerski.. 👍

Ugrabio sam malo vremena da ispalim koju dijabolu na brzaka.
Evo izvestaja sa testa.
Puska Anschutz 335, dijabole Sport S Match, po 5 komada u metu, lokacija podrum porodicne kuce.
f2b674c4e3d116e08eb5d863edac2a58.jpg

Puska radi ko sat, a moji izgovori su:
-mracan podrum
-puska nije ona sa kojom inace pucam
-malo sam eksperimentisao sa nacinom drzanja vrata kundaka, cisto da vidim kako ce bude, i ima razlike, mete na kojima su pogodci nizi, na njima sam desnu ruku drzao nisko...
-glavni izgovor, sutra se vracam na posao, posle dve nedelje godisnjeg odmora...
Eto... Da se ne cudite sto ima meta na kojima je po neka izkocila iz grupe... :lol:

Users who are viewing this thread

Back