Verujem da nisi antitalenat ,znas dosta o ruzju okidanju i sl,imas neke osnove.Evo ja se posle 30 god,malo aktiviram <ponovo smo formirali klub itd,tada sam bio klinac pocetnik ali naucio sam neke osnove koje su mi koristile cak i u vojsci,da ne duzim pokusavam svaki dan da budem malo bolji i onda kiks samo takav ,prethodni dan solidne grupe za moj pojam i spremnost,polse dva tri dana katastrofa neopisiva kao da je neko dirao nisane ili sta vec cak pocnem da podizem spustam nisane jer vise od muke ne znam gde sam i sto vise pokusavam sve gore tako da ne brines sve je stvar vezbe navike i ostalog.skorpio said:Uvek mi je zanimljivo pogledati i procitati o pucanju iz stava , Sebic je pro sa zavidnim uspehom i svakako pratim desavanja na tom nivou ( cestitke), ali kolege koje pucaju iz hobija me stvarno odusevljavaju , koliko god puta sam pokusavao iz stava ( mnogo puta ) nisam bio ni blizu pojedinih kolega i prosto me sramota postaviti slike grupa , daleko je to svetlosnu godinu kada pricamo o pucanju iz stava , mozda sam prosto antitalenat za takvo pucanje ...
Moze i iz dobre puske lose da se puca, licno sam to ucinio. :lol:sportex said:to što ja katkad bocnem nekoliko dobrih ruku je u solidnoj meri zasluga same puške.
Ovako stoje stvariProka said:Moze i iz dobre puske lose da se puca, licno sam to ucinio. :lol:
Ja prednjacim u odnosu na vas jedino po broju meta okacenih ovde. :lol: