10m, stojeći

@glale, hvala kolega, napredujem što god mož'...
@dusambej, sa vp se druzim od kako sam bio klinac.
Aktivno treniram nekih 10 meseci, pre toga je bilo samo po dvoristu u konzerve, cigarete, zatvarace..
Mogu ja na olimpijadu, nije problem, imam pasoš. :D
Ali da idem iskljucivo i samo da takmicarima nosim puske i brojim dijabole... :lol:
@Mane, bez brige, nastavlja se testiranje. Dobro da je pala kisa veceras pa mogu test na vlagu i blato da odradim o istom trosku. Jedino me muci test u arktičkim uslovima. Živ nisam, da li da pusku stavljam u zamrzivač il da cekam prirodan mraz... :lol:

Aj i ja koju metu da okačim, nisu bog zna šta, ceo dan sam rmbao, pa do radionice otišao da nešto završim i uhvatim zastavicu da testiram posle servisa, prva slika, brzina 145m/s sport S dijabole
Druga slika Anschutz 35 magnum, posle 15 godina stajanja u Mupovom magacinu, vraćena u život, ali ima još dosta da se radi na njoj da se dovede u takmičarsko stanje.
929f736e5b785871553ed900e26d9d40.jpg
7de20b43cf141a7ea7f6ef4eb4346e6d.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Eeee tako treba. Da vidimo i tebe malo. :D
Svaki komentar je suvisan. Ja trebam propisno da oznojim gu..icu da bih ovako zbijeno ištancao i plus je jako bitno da se i planete poravnaju kako treba... Šta znači diploma... ;)
Lepo puca ovaj 35... 👍

Boga mi sve više vidim da i ja moram guzicu da stisnem da bi to ličilo na nešto
Doduše u radionici mi je baš loše svetlo, pa se i ne vidi dobro, ali vidim da ću morati da se malo pozabavim svojim pucanjem ako mi volja i vreme to dopuste. Najviše volja

Sve je u treningu, samo davno je mene prošlo da jurim rezultate, sad rezultate jurim sa mojim strelcima, to mi je zadovoljstvo, moje vreme davno prošlo za pucanje

Ma mora mi tebe da vratimo na liniju. Vidis da sad ionako spora sezona zbog Korone. Mozda tvoje vreme tek dolazi... Ima i za starije gradjane u nacionalnoj klasi mesta... ;) Treca partija.

E, nemoj da se vadiš. :D Znaš ono, kad ima volje, tu je i žbun. Videh ja na takmicenjima razne veličine i brojeve. Šiju ljudi i po meri, ima da ti pasuje ko pijanom šamar. Kad sam ja pod prilično stare dane mogao da tek pocnem da se "takmičim", možeš i ti da se reaktiviraš.

Ma lepe su vam te mete, ali videste li da su vam sve busne uvalili i to sve po sredini :lol: :lol: :lol:

:D Ajd da se i ja upišem.Posle 20-ak godina iz stava 10 metara prvih 5 dijabola i jedinih za sada.Ko bi reko da je 5kg tako teško.Tresem se ko pihtije :D
20200826_155826_copy_1200x1600.jpg

E tu sam te cekao! :D
Sad ce i tebe da zarazimo sa diopterom i stavom, gotov si. ;)
Za prvi put, vise nego dobro, bice nesto od tebe.

Proka said:
E tu sam te cekao! :D
Sad ce i tebe da zarazimo sa diopterom i stavom, gotov si. ;)
Za prvi put, vise nego dobro, bice nesto od tebe.
:D Ja,kao majstor izgovora,moram da ti kažem da je ovo 5 dijabola na mah,posle paprikaša a pre odlaska kod ženinih.... :D Zato je samo 5 dijabola iako sam prikačio dve mete.Za drugu nisam imao vremena... :D Šta kažeš na izgovor?
P.S.Sad sam kod ženinih,čudno me gledaju dok kvrckam telefon

Ma izgovor je odlican, pun stomak plus zurba u tazbinu (ako zakasnis, glava je u pitanju), za pucanje nema nista gore. Al za ovo ti ne treba izgovor. Posle maksimalno 30 ispaljenih dijabola ima ti ovo da pakujes ko sa naslona. ;) Kad sam mogao ja da uhvatim iz onog Manetovog 380 5 dijabola u rupu i po, mozes i ti bez muke.
Mene je milo da si ustao... :lol:

I za to ima leka. :lol:
Samo vedzbaj lepo pucanije, ukrutićeš se vremenom... Mislim na stav, da se razumemo..

Users who are viewing this thread

Back