10m, stojeći

Proka said:
Fala, fala. Jeste, peta se bas potrefila. Samo, nisam zapamtio sta sam radio za petu metu... :lol:

:D Pored tolko papira i pisanja,ti zaboraviš da zabeležiš dobitnu kombinaciju.Tri kovanice od 5 dinara u levom džepu,dva čvora na desnoj cipeli? :lol:

Ma mislim da nije do toga, bio sam u papucama.. ;)
Zadovoljan sam i sa ovim. Dok ne izlecu u 6 i 7, srecan sam. Jer kad ubadam 8, ponekad promasim pa ubodem 9 a desi se i po neki 10. :D

E moj stojko.... Mislim na gadjanje iz stava, da se razumemo. Niki da opali nesto stojeci... Mislim na dijabole, da se razumemo...
Ja otpucao jednu seriju na treningu veceras, vodio klinca pa rekoh ajd malo i ja... Imam i ja dusu.
Pocelo je ovako.. Sto bi nasi stari rekli "prvo pa musko". Ovo mi se nikad do sada nije desilo, i sumnjam da ce ikad vise.
327bc37cc27e6de4aab5bb423a9514fa.jpg

Posle sam se malo uobrazio, al dobro, nije lose. Nabra se 180 krugica, bilo bi i vise da nisam usrao zadnju metu. Jedna mora...
b85e37e5bdf11279c1e36935e27b578e.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Proka said:
E moj stojko.... Mislim na gadjanje iz stava, da se razumemo. Niki da opali nesto stojeci... Mislim na dijabole, da se razumemo...
Ja otpucao jednu seriju na treningu veceras, vodio klinca pa rekoh ajd malo i ja... Imam i ja dusu.
Pocelo je ovako.. Sto bi nasi stari rekli "prvo pa musko". Ovo mi se nikad do sada nije desilo, i sumnjam da ce ikad vise.
327bc37cc27e6de4aab5bb423a9514fa.jpg

Posle sam se malo uobrazio, al dobro, nije lose. Nabra se 180 krugica, bilo bi i vise da nisam usrao zadnju metu. Jedna mora...
b85e37e5bdf11279c1e36935e27b578e.jpg

Znači Puška prošla test posle remonta? Jesi dobio opkladu

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Ma ne da je prosla nego ga racepila nacisto.
Sta da ti kazem @Mane, imas zlatne ruke... Mislim na remont, da se razumemo... :D

Hvala drugari. :D Uzivajte, ovo se potrefilo sad, pa ko zna kad. :lol: Bio je jedan od onih retkih trenutaka (retkih za mene) kad puska za svaku dijabolu isto legne, ma sve se namesti kako treba.
@Dusambej, jeste sa JSB Simply, bas sam prijatno iznenadjen ovim dijabolama. Bas lepo izgledaju i na oko, svaka jednaka. Ranije mi se sa RWS desavalo da neka ulazi u cev labavo a neka uz otpor.

Zamrla tema načisto...
Ajd da se malo osveži. Večeras na treningu, nije mi se skoro desilo da obe serije budu preko 180.
Obično ide prva 170+, druga 180 ili malo preko.
f426a87f799a429fc1c48316158113d3.jpg

4300da0be50292cc16119ea6b93d5495.jpg

Ovi flajeri su verovatno zbog opruge, moracu gasni klipan da ugradim...
Ali, ionako se po nekim novim pravilima flajeri ne racunaju.

Dobre mete Proko... Meni ovih dana nesto nije mirna ruka, pa ne kacim da se brukam :D

A ja se malo budalio na 10m iz pištolja, serije po 10 kom. Dve najsrećnije ispucane: 90 i 92 kruga, sam sam sebe iznenadio :) Naravno, prava stvar je ono što Proka radi - mete u nizu, redom, a svaka dobra - ko je probao zna kako to lako ide... za Proku respekt.

Attachments

• wIMG_8588.jpg
    wIMG_8588.jpg
    372.2 KB · Views: 1,417
Hvala drugari, zaboravio sam da napomenem da je ovo u ful streljackoj opremi, jakna, panalone i opanci.
Samo mi jos rukavica fali, porucio al nikako zbog Korone da stigne. :x Tako da, nije ovo nista posebno, ali ja sam zadovoljan. Od koga je, dobro je. :D
@sportex
Za moje pojmove, za pistolj, ovo je odlicno! Bas bih voleo da probam neki pcp takmicarski pistolj, da vidim koliko ne znam. :lol: Gadjao sam jednom prilikom iz nekog prehristorijskog IŽ pistolja, springer..
Ruka mi se trese haos, vola u guzicu ne mogu da pogodim. :D Ne umem sa kratkom cevi pa to ti je.

Users who are viewing this thread

Back