10m, stojeći

Proka said:
Hvala drugari, zaboravio sam da napomenem da je ovo u ful streljackoj opremi, jakna, panalone i opanci.
Samo mi jos rukavica fali, porucio al nikako zbog Korone da stigne. :x Tako da, nije ovo nista posebno, ali ja sam zadovoljan. Od koga je, dobro je. :D
@sportex
Za moje pojmove, za pistolj, ovo je odlicno! Bas bih voleo da probam neki pcp takmicarski pistolj, da vidim koliko ne znam. Gadjao sam jednom prilikom iz nekog prehristorijskog IŽ pistolja, springer..
Ruka mi se trese haos, vola u guzicu ne mogu da pogodim. :D Ne umem sa kratkom cevi pa to ti je.
A to dođi pa probaj, ko ti brani Izbor je onako, ograničen na par modela samo

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Nemoj bata @Glock sramota me da ti uzimam novce... ;)
Jeste da su ovi pcp neuporedivi sa onim IŽ (garant je Staljin trenirao sa onakvim modelom), ali slab sam ja sa kratkom cevkom i s' jednu ruku.
Naravno, kad bude proba, delim sa vama.

Da se upišem i ja u klub. Obzirom da sam totalni duduk rezultati nisu baš toliko loši.Ako nastavim da vežbam možda prebacim normu za Olimpijadu(Manetovu :mrgreen:)
IMG-f299b911a42e58b2f8f03b9cf8585469-V_copy_1620x2880.jpg
IMG_20210327_145536_edit_681392377131964_copy_1172x1388.jpg
IMG_20210327_143657_copy_1824x1368.jpg
Nisam imao meta standardnih, ali i ove samolepljive su završile posao.

Ima ovde lepog potencijala... ;) Sa onom "sakrivenom" alatkom i malo vezbe ima da bude ekstra. Nadji bilo koju okruglu metu da je 30mm u precniku.

@Goxy, posto su Sebic i Mane direktno zaduzeni za Olimpijadu,ne znam sta ce oni da kazu, al mislim da si uzeo kvotu za ucesce. :D

Drugari znam da nije reprezentativno ono što sam izgađao, ali barem imam kvotu da seckam luk za gulaš :lol:
Bitno je da je zabavno.

goxy said:
Drugari znam da nije reprezentativno ono što sam izgađao, ali barem imam kvotu da seckam luk za gulaš
Bitno je da je zabavno.
Dobro je to sve, ali ja i dalje ne mogu u tvojoj temi da postujem, proverite opet. Treba ti manji ring, zavisno od veličine crnog kruga, tj. Daljine na kojoj pucaš, a sto se dioptera tiče čini mi se da je taj 20-24 klika za jedan krug na našoj meti, sto je odprilike oko 0.2mm

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Ni ja ne mogu da postujem, ni u njegovoj ni u ovoj temi, ali to rešavam tako što quotujem bilo čiji post pa onda quote obrišem i napišem new tekst. :)

Ako ne možete da postujete proverite prvo sledeće:
možda vam se ne prikazuje automatski polje za kucanje komentara, kao što sam prikazao na slici dole, a tada samo kliknite na Post Reply i polje će se pojaviti. Nikakav drugi problem ne vidim da postoji sa komentarisanjem bilo gde.

2021-03-26_185118.jpg

Users who are viewing this thread

Back