10m, stojeći

Da se pohvalim nečim iz puške. Levu metu sam zeznuo pri kraju, a ona desna je gađana četiri puta, kad sam ispalio četvrtu nisam od treme smeo još jednom, dizao pušku par puta ali nije bilo šanse.

Attachments

• 10m.jpg
    10m.jpg
    699.9 KB · Views: 1,258
:) Bravo kolega,leva je super :D a desna je sjajna...
Možda je najbolje,kako je neko rekao,preskočiti 5-tu nego pucati 6-tu

Prelepo izbušene mete. Nadam se da ću i ja uspevati da mi se omakne samo jedna.

Leva je odlicna, a desna ko fabrička test meta.. :shock: Sitno, kaludjerski. ;)
Koja bese alatka u pitanju?

sportex said:
Da se pohvalim nečim iz puške. Levu metu sam zeznuo pri kraju, a ona desna je gađana četiri puta, kad sam ispalio četvrtu nisam od treme smeo još jednom, dizao pušku par puta ali nije bilo šanse.

Sjajno kokega. 👍😊 Ovako ni bata @glale ne bi bolje...🤗

Hvala svima, ona meta desno mi je iz stava najbolja ikada, totalni incident. @Proka pucketam iz Anšica 8001. Posle raznih prilagođavanja ovako izgleda ovih dana

Attachments

• IMG_8670.jpg
    IMG_8670.jpg
    545 KB · Views: 1,206
:D Lepa puska.
Bata@Glock.... :lol: al sa naslonom.
Probao sam neki dan gadjati iz stava,fwb 300 diopter...katastrofa sam,tresem se ko sampita :lol:

sportex said:
Hvala kolege. To mi je prva PCP, računam evo je već peta godina kod mene i nikako da je pokvarim.
Teško ćeš je i pokvariti, uzeo si pravu firmu inače vidim drugi potkov, pretpostavljam MEC, i podizači sa 9015,lepo.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

sportex said:
Hvala svima, ona meta desno mi je iz stava najbolja ikada, totalni incident. @Proka pucketam iz Anšica 8001. Posle raznih prilagođavanja ovako izgleda ovih dana
Uh sto je dobra. Volim puske sa drvenim kundakom. Jeste da je manje mogucnosti za prilagodjavanje al nekako mi lepse.

Kolega @Proka, i meni su drveni lepi, naročito u odnosu na starije alu varijante, ali najnoviji top modeli su mi druga dimezija i estetski, i balavim kad ih vidim. Surova realnost je da je vrhunski kundak dosta skuplji od ostatka puške.
@Mane kouč, rutinski, sve tačno.

Anschutz 330, 335, Slavia/Perun i naravno Zastava M81. One su dokazane i pokazane a i dozvoljene za upotrebu na takmicenjima. Kao alternativa moze HW30, HW50. Ostale HW su teske vise nego sto pravila dozvoljavaju.

E pa baš gledam jednu 330. Znači ta bi bila vrh? Očuvana, servisirana i u dobrom stanju. 215e cijena.

330 i 335 imaju identicnu mehaniku i okidanje. Razlika je samo sto 335 ima bravu na cevi a 330 nema. Odlicna je puska, veoma pregledni nisani. Mi imamo par komada u klubu, precizne top.

@proka ima jos po neki HW model koji je u klasi do 3,5kg... Mislim na hw85 koji je po meni idealan za 10m, i hw95 koji je u sustini ista puska sa nesto kracom cevi...

U pravu si, na njih sam zaboravio. 👍
Gledao sam na sajtu HW95, zapao mi za oko. :D
Samo je pitanje kolika je muka naci ih kod nas... S' obzirom da je i za dijabole velika nestasica... :(

Users who are viewing this thread

Back