I danas je bio red na Fwb 300 sa diopterom i stav na 10 metara.
Nisam se baš proslavio,malo,malo neka pobegne iz crnog kruga.O nekom grupisanju nema ni govora.Al,šta je tu je,ne umem bolje.
@Kircan,da bas smo ti i ja titani.Samo da nas drugi ne gledaju,dovoljno se smejem sam sebi...
Treba da vidis kako krivim kicmu :lol: ,posle se osecam poprilicno invalidno :lol:
Kod pucanja u stavu,nemaš sekiracije,kakve su dijabole,duva vetar,optika...Sve je super,samo sam ja grešan.Fwb 300 sa diopterom 10m ,š dijabole...Ja zadovoljan
Sve si bolji i bolji.. Samo napred!
Jedino, ne bih se slozio sa tobom da nema sekiracije.
Ima sekiracije i te kako. Da nema ne bi na Olimpijadi pucali iz stava sa mehanickim nisanima.
Nego....
Da podelim moje iskustvo od proslog treninga. Sve se lepo namestilo, tj. ja se namestio i ubih novi rekord.
Naravno, kao i svaki amater, ponet trenutkom, u drugoj seriji se opustim i padnem malo.
Au Proko svaka čast, rasteš konstantno, nema zezanja.
P.S. Uvek je manje zlo da padneš kad se opustiš ponesen dobrim rezultatom nego da padneš jer se stegneš zbog istog
Hvala kolege.
@sportex, hvala puno na ovom pojasnjenju za opustanje, dobro ce doci kao izgovor (taman mi je ponestalo izgovora)...
@kircan
Druze sekretaru, sad si nabavio jednu od najboljih pusaka za stav ikada. Uposli je. Bilo bi mi izuzetno drago da se sretnemo, a da naucis nesto od mene- slaba vajda, ima pametnijih ljudi od kojih svi mi mozemo da ucimo.
Bata@glale, ne bih rekao da ne znas pucati. Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujes.