Drugovi strelci, kolege sa foruma, sportski trudbenici - sportski pozdrav -ZDRAO
Kupovinom FWB601 sam shvatio da imam pravi dragulj u rukama i da bi ta ljuta mašina mogla i od mene da napravi blizu prosečnog strelca.
Poslednjih nekoliko dana sam malo gađao iz stava ozbiljnije nakon što mi je kolega bull preporučio sjajan video sa obukom ta stav. Ja sam to sve odgledao, probao da primenim, kvrcnuo kičmu, isturio kuk kao prodavačica ljubavi sa petlje i krenuo.
Ono što ću vam sada prikazati shvatiti kao specijalno obrazovanje, ja nikada u životu nisam prošao neku streljačku obuku osim kad su par puta ljudi vrisnuli "nemoj cev u mene, jesi lud?"
Grupe koje stavljam su od prethodna 4 dana, uključujući današnje gađanje. Ima svakavih, dobro uglavnom su loše ali ima i po koja dobra. Naravno pričam za moje standarde. Najponosniji sam na onu belu metu u prvoj grupi slika, gde mi je samio jedna pobegla van grupe.
Tokom vežbanja naišao sam na par problema.
1. Fali mi par cm (ne samo tu) kada naslonim na ruku na kuk da lepo uhvatim donji deo puške. To sam rešio hamsterom koji sam proizveo u garaži.
2. Kundak mi je malo kratak nazad kad stanem u stav pa ću to rešiti dodavanjem jednog dela na kundak.
3. Kao da mi je diopter malo nizak za moju glavu (ko me je upoznao , zna da je pozamašna). Planiram da rešim to podizačima.
4. Često opalim slučajno kada krene cev da mi beži sa mete, to je sve zato što je okidač zaista lagan a ja nemam još visok nivo kontrole.
5. Da li bi bilo dobro da napravim dasku gde cu uvek noge stavljati u isti položaj sa obeleženim pravcem?
Molio bih iskusnije kolege za neke sugestije po ovim pitanjima ako misle da mi mogu pomoći.