10m, stojeći

Hvala svima. Trudim se. Ne želim biti kao ostali tinejđeri. Samo mobiteli i cajke. Želim da budem drugačiji. Korisniji.

Robija kida, znao sam da ce mu moji saveti pomoci, kazem ja njemu "slusaj robija, odvec sam star ali poslusaj sto cu ti reci - ako kanis pogoditi - ne smes promasiti" i eto grupe
salim se malo, kolega je vrhunski strelac, dodjem njega onoj grupi ljudi koje bih voleo da sustignem jednog dana

Pa poslušo sam te. I to je jedini pravi savjet. Ne samo meni, nego svima. Moram iznajmit halu firme kupljene za 1kn na dražbi. Ondak ću da stavim metu hodalicu kao ti 😂

Lepe grupe , zaista lepe , ja sam srecan kada iz crnog ne izadjem a znam da puska iz stege bode jednu u drugu , ako moze malo pojasnjenja kako stojis i kako nosanis , pretpostavljam da pucas diopterima .

Miloš said:
IMG-20210620-WA0007.jpg
IMG-20210620-WA0003.jpg
20210620_223543.jpg
20210620_223506.jpg
Evo nekih mojih grupacija iz stojećeg stava na 10m sa Zastavom m56 :D
Poštovanje i dubok naklon. Odlične grupe, bije Zastavica samo tako.
Ovu sliku druge mete treba zamutiti malo, možda deca gledaju. :lol:
Bravo!

skorpio said:
Lepe grupe , zaista lepe , ja sam srecan kada iz crnog ne izadjem a znam da puska iz stege bode jednu u drugu , ako moze malo pojasnjenja kako stojis i kako nosanis , pretpostavljam da pucas diopterima .

Hvala, koristim klasičan školski stav za gađanje, ne koristim dioptere, mehaničke nišane sam namestio tako da nišanim tik ispod crnog kruga, kad sve namestim izvučem prazan hod okidača izdahnem i imam neko svoje pravilo pet sekundi u kom pucam, jer u tom periodu budem najmirniji, sve preko toga već polako kreće da šeta nišan.

Proka said:
Miloš said:
IMG-20210620-WA0007.jpg
IMG-20210620-WA0003.jpg
20210620_223543.jpg
20210620_223506.jpg
Evo nekih mojih grupacija iz stojećeg stava na 10m sa Zastavom m56 :D
Poštovanje i dubok naklon. Odlične grupe, bije Zastavica samo tako.
Ovu sliku druge mete treba zamutiti malo, možda deca gledaju. :lol:
Bravo!

Videću za par dana kada se vratim kući da probam novu prelamaču, koju je kupio moj brat u pitanju je gsg mod.an500, nije nešto što se tiče kvaliteta ali je super za njega, za početak da nauči osnove... videćemo kakve grupe pravi :D

Bravo!!!!
e ka ovome ja stremim u svom gadjanju.
ali sam blize onom na drugoj meti, kao sto je robija lepo primetio

Users who are viewing this thread

Back