10m, stojeći

Da se i ja upišem ;) . Posle 10-tak godina pauze ispucao sam ovo danas, 10 dijabola po meti, crni krug je 25 mm spoljni prečnik. Sa naslonom stojeći, Slavia 631 i Sport S Match dijabole, bez vetra, uhvatio me i sumrak.

Prijatno me iznenadilo prvo gađanje (sredina desno) a i drugo (sredina levo), očekivao sam dosta lošije.
Iz ruke sam gađao 5 dijabola (dole levo, zaokruženo olovkom), kako sam grupisao ove 3-4 pojma nemam ali se ne bunim :D , peta pobegla.

Na kraju opet prijatno iznenađenje, one 2 grupe u sredini, gore 7 pogodaka u 18 mm, dole 6 u 17 mm.
Ne znam za Vas ali ja sam više nego zadovoljan ;) .

Attachments

• IMG_20210923_183242-.jpg
    IMG_20210923_183242-.jpg
    246.8 KB · Views: 1,558
Robija said:
Dobro jutro! Ima li akcije kod vas :roll:

Koje i vama želimo. ;) Ja se nadam treningu veceras, sad sam na radnom mestu, na zalost... 🥵
Al mi je mnogo milo videti ovakvu grupu. Bravo!

Ono kad si lijen zadnjih 5 od 60 okrenit dva klika diopter, i zadnju dijabolu odložit pušku da odmoriš. Tada to izgleda ovako :lol:

Attachments

• 20211008_134545.jpg
    20211008_134545.jpg
    510.9 KB · Views: 1,758
I dalje si sjajan, ma koliko pokusavao da se upropastis. Svaka cast robi, msm da si ti najvise napredovao od svih nas

kircan said:
I dalje si sjajan, ma koliko pokusavao da se upropastis. Svaka cast robi, msm da si ti najvise napredovao od svih nas

Ma žao mi te zadnje. Jer sam bio rušio osobni rekord i prd. Došlo mi da plačem. A sve sam imo u glavi i samo trebam stat minut. Ali daj daj daj i eto :D Mislim srušio sam ga, ali je moglo bolje.

Moras ostaviti nesto i za sledeci put, pa za jedno tri godine da stignes kolegu sebica

Robija said:
Ono kad si lijen zadnjih 5 od 60 okrenit dva klika diopter, i zadnju dijabolu odložit pušku da odmoriš. Tada to izgleda ovako :lol:
To mi je dobro poznato... :lol:
Al svejedno, svaka čast, 4 komada u istu rupu.
Bravo!

Sebic said:
@zuxbg Postoje streljačke naočare.
Cene im se kreću od 70e pa i do 400 e.
9c503dcc07e5fa78bed71ffe3902bf5b.jpg
a57f771f9049ffb02c3d6cc7d0a19cc2.jpg
105e092efbddc1bc970529f7ba8edab0.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Robija said:
Ja sam gledo vani. Kad sam vidio cijenu shvatio sam da mogu i bez toga :D

..a i ako baš hoće može malo da improvizuje u kućnoj radinosti:
Navuče na glavu štrikanu zimsku kapu ili na primer tenisku pamučnu znojnicu za oko glave-ako je baš toplo, zavuče pod kapu ili znojnicu predhodno odrezan pravougaoni kartončić dužine taman toliko da mu prekrije levo oko ako je desnoruk, sve to ali obrnuto ako je levoruk i to je otprilike to... ;)

Users who are viewing this thread

Back