AGS Reality Show

Ako si mislio ovde da zavađaš narod, malo si se prevario. Više sreće na nekom drugom forumu.
Naravno uz iskrenu želju da dođeš malo sebi i skupiš hrabrost da pišeš pod pravim imenom i prezimenom.
Od sada pa na dalje nulta tolerancija za ovakvo ponašanje.

Perma ban

Pa šta bi sa svrakom? Jel opet zgrešio nešto? Jesi li saznao nešto o njemu? Videh sad da je banovan.

Pa šta bi sa njom, da gadjam u papirnatu metu, ako može da ne uzimam drugu bilo bi dobro, moja očekivanja nisu velika po pitanju snage ili brzine, tražim da bude precizna ako je to izvodljivo, ali kako vidim dijabolu da se odbije od plastične flaše sve manja su mi očekivanja od puške.
Šta se tiče lova, ja sam ZA da se lov ukine u Srbiji.

Ako gađaš u papirne mete, odbijanje od plastične flaše nema razloga komentarisati. ne vidim čak ni razlog da se puška okrene ka flaši. To jedno sa drugim nema veze.

Pa vidi ovako , ja bi da je moja uradio sledece
Provera mehanizma za bravljenje (luftovi ako ih ima) Najbitnije i pre svega vizuelna provera unutrasnjosti cevi i progurati dijabolu kroz cev te videti koliki su tragovi spirale na dijaboli.
Zamena opruge
Zamena zaptivaca klipa (cilindra)
Zamena gumice na cevi
Ciscenje cevi

Sve kako je skorpio napisao, opruga, dihtung klipa i gumica na cevi i verovatno ce da bije ko nova...I ja sam nekad imao problem da puska na 20m ne moze da preturi praznu flasu, nekad nije htela ni dijabolu da ispali, ali kad se zamene svi ti delovi velika je razlika...Puska nije ista kao tvoja, ali je slicne snage...

wooyadeen said:
Ako gađaš u papirne mete, odbijanje od plastične flaše nema razloga komentarisati. ne vidim čak ni razlog da se puška okrene ka flaši. To jedno sa drugim nema veze.
Gospodine, ja stvarno nemam nameru da bacam kamen sa ramena, ako sam napisao da na 10m ne može praznoj flaši da uradi ništa pa ni da je sruši, znači da to ima neku težinu. Puška nema snage ili ti brzine, da bi bila precizna, da sada ne detaljišemo dalje.

Drugari skorpio i milos.992 hvala na lepom savetu, potražiću da vidim pošto su navedeni delovi, pa da vidim isplati li se ulagati u pušku ili ići na kupovinu nove.

skorpio said:
Pa vidi ovako , ja bi da je moja uradio sledece
Provera mehanizma za bravljenje (luftovi ako ih ima) Najbitnije i pre svega vizuelna provera unutrasnjosti cevi i progurati dijabolu kroz cev te videti koliki su tragovi spirale na dijaboli.
Zamena opruge
Zamena zaptivaca klipa (cilindra)
Zamena gumice na cevi
Ciscenje cevi

I ja bih uradio sve ovo!

Odbijanje od flaše nije merilo da puška radi ili ne, i ja imam slaviju 620 koja ne buši flašu ali zato odlično buši metu na 10m. Takođe većina starijih takmičara u klubu spusta brzinu zbog manjeg trzaja.
Ako imaš mogućnost proveri brzinu (da li ima prevelike razlike u brzini). Da li si proveravao pušku na meti?

wooyadeen said:
Odbijanje od flaše nije merilo da puška radi ili ne, i ja imam slaviju 620 koja ne buši flašu ali zato odlično buši metu na 10m. Takođe većina starijih takmičara u klubu spusta brzinu zbog manjeg trzaja.
Ako imaš mogućnost proveri brzinu (da li ima prevelike razlike u brzini). Da li si proveravao pušku na meti?

Direktore moj, puška nije kako treba, da je ispravna (moje mišljenje) ja to ne bi pisao ovde, nego bi već pucao sa njom, drugo da budemo jasni puška dugo vremena nije korišćena. Na meti rasipa a okidač je tvrd ko kamen.

Nema razloga za takvim obraćanjem ja nisam "tvoj direktor". A ovi novi (bitni) podaci se tek sad pojavljuju.
Slavia 620 je puška koja je pravljena od pedesetih do sedamdesetih godina prošlog veka, veoma je jednostavna. Možeš je otvoriti golim rukama (bez specijalnih alata) i sve (ranije pomenuto) lagano vizuelno pregledati. Moje je mišljenje da ta puška vredi (za pucanje u metu) puno više nego mnoge novije i šteta bi je bilo baciti. Naravno ako je cev sačuvana.

Ma ja bi to malo zavrnuo, malo to klokuješ pa vidiš smeta li vetar ili ne, kod moje ne smeta vetar pošto joj je domet 15m ;)

Jel to neko obrisao moje pisanje ? Nije bilo ništa zlonamerno, zašto ne iskoristiti maximum iz puške?

kliker said:
Ma ja bi to malo zavrnuo, malo to klokuješ pa vidiš smeta li vetar ili ne, kod moje ne smeta vetar pošto joj je domet 15m ;)
Evo ga ovde :D

Izgleda da ja ovde ništa ne razumem, pišeš na jednoj strani, premštaju na drugu, u čemu je problem ako mi neko može napisati?

Bez uvrede kolega, mislim da je ovo odgovor
Re: Diana AR8 ili Hatsan mod 125 sniper?
https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=2072921&share_tid=899&share_pid=17109&url=https%3A%2F%2Fwww%2Eairguns-srbija%2Ecom%2Fforum%2Fviewtopic%2Ephp%3Fp%3D17109%23p17109&share_type=t

Gospodin Voja neka me slobodno ispravi ako gresim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back