alexsasax said:Here we go again
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gospodine, ja stvarno nemam nameru da bacam kamen sa ramena, ako sam napisao da na 10m ne može praznoj flaši da uradi ništa pa ni da je sruši, znači da to ima neku težinu. Puška nema snage ili ti brzine, da bi bila precizna, da sada ne detaljišemo dalje.wooyadeen said:Ako gađaš u papirne mete, odbijanje od plastične flaše nema razloga komentarisati. ne vidim čak ni razlog da se puška okrene ka flaši. To jedno sa drugim nema veze.
skorpio said:Pa vidi ovako , ja bi da je moja uradio sledece
Provera mehanizma za bravljenje (luftovi ako ih ima) Najbitnije i pre svega vizuelna provera unutrasnjosti cevi i progurati dijabolu kroz cev te videti koliki su tragovi spirale na dijaboli.
Zamena opruge
Zamena zaptivaca klipa (cilindra)
Zamena gumice na cevi
Ciscenje cevi
wooyadeen said:Odbijanje od flaše nije merilo da puška radi ili ne, i ja imam slaviju 620 koja ne buši flašu ali zato odlično buši metu na 10m. Takođe većina starijih takmičara u klubu spusta brzinu zbog manjeg trzaja.
Ako imaš mogućnost proveri brzinu (da li ima prevelike razlike u brzini). Da li si proveravao pušku na meti?
Evo ga ovdekliker said:Ma ja bi to malo zavrnuo, malo to klokuješ pa vidiš smeta li vetar ili ne, kod moje ne smeta vetar pošto joj je domet 15m![]()