Airguns Srbija Benchrest 8.6.2025

kada nemam pusku, onda cu bar sve da Vam izedem
Nemam ni ja pušku i ne pucam, taman ću ti se pridružiti sa izedanjem pljeski, a ti ćeš mi/nam asistirati oko logistike i takmičenja, jerbo će biti posla i za nas sirotiLJu bRez pušaka.

Nemoj tako Joco. Do sada smo morali da mitimo samo tebe. Sada i Trifke
Nista se Vi ne plasite, ja sam dusa od coveka, samo me trebate razumeti da i ja moram neke svoje (zenine) apetite nahraniti, ali, opet Vam kazem, nis se ne bojte, moje potrebe su toliko skromne, da Vi to necete ni osetiti po Vasem dzepu. Znaci, ponesite nesto "malo" (ako Vas nije sramota) za kotizacije i prijave, a ja cu Vas resiti ostatka, cisto da se ne mucite gde cuvati i kako. Vi se trebate samo usresrediti na sto bolji rezultat, a ja cu naravno svaki taj rezultat pod lupu staviti i presuditi na opste zadovoljstvo svih :)

Odlično, bićemo još brži i ekspeditivniji. A takmičarima poručujemo mudre reči druga Džugašvilija - nije bitno ko glasa, nego ko broji glasove! :cool::p Neša Čeh, spavaš li mirno? :LOL:

Još neke jako bitne informacije: tokom takmičenja i boravka na strelištu biće strogo zabranjeno bilo kakvo korišćenje puške (upucavanje, pokazivanje, isprobavanje, "budženje" i slično). Puške moraju svima stajati u koferima i torbama na obeleženom mestu i nije dozvoljeno raspakivanje i razgledanje, osim naravno, kada strelac uzme svoju pušku i krene ka liniji. Puška na liniji uvek mora biti okrenuta tako da cev "gleda" ka meti i neće biti dozvoljeno premeštanje, okretanje puške levo-desno,-gore-dole. Takođe, svi će morati da u cevi drže markere do početka takmičenja. Kada strelci izađu na liniju, biće zabranjen pristup liniji svima osim sudijama i takmičarima koji tog momenta gađaju. Neće biti dozvoljeno prilaženje takmičarima na liniji i ćaskanje. Ako se pojavi neki problem na liniji, strelac će dizanjem ruke signalizirati sudijama.

Ćevapi sa kečapom ili senfom idu u kompletu sa lukom , sviđalo se to nekom ili ne 😁😘
Možda dođemo samo zbog njih 🙃

Moram da izrazim najdublji prezir za kombinaciju. Ćevapi sa kečapom ili senfom što se mene tiče idu u kantu za đubre. Senf više nema uz šta da se jede, jeo sam ga davnih dana dok je još imalo pravih viršli da se kupi a kečap nek jedu amerikanci.

Da..., i sa FWB , Anšuc , Walter neka pucaju Nemci ... 😂
Ukusi su različiti, tu je svaka rasprava nepotrebna , danas na meniju roštilj , piletina i ćevapi sa sve kečapom , domaćim lukom i rotkvicama. 😋
Živeli 🍻😉

d26ff9388d74519bb166a84a9108fb0c.jpg

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back