Nemam ni ja pušku i ne pucam, taman ću ti se pridružiti sa izedanjem pljeski, a ti ćeš mi/nam asistirati oko logistike i takmičenja, jerbo će biti posla i za nas sirotiLJu bRez pušaka.kada nemam pusku, onda cu bar sve da Vam izedem
Nemam ni ja pušku i ne pucam, taman ću ti se pridružiti sa izedanjem pljeski, a ti ćeš mi/nam asistirati oko logistike i takmičenja, jerbo će biti posla i za nas sirotiLJu bRez pušaka.kada nemam pusku, onda cu bar sve da Vam izedem
Nista se Vi ne plasite, ja sam dusa od coveka, samo me trebate razumeti da i ja moram neke svoje (zenine) apetite nahraniti, ali, opet Vam kazem, nis se ne bojte, moje potrebe su toliko skromne, da Vi to necete ni osetiti po Vasem dzepu. Znaci, ponesite nesto "malo" (ako Vas nije sramota) za kotizacije i prijave, a ja cu Vas resiti ostatka, cisto da se ne mucite gde cuvati i kako. Vi se trebate samo usresrediti na sto bolji rezultat, a ja cu naravno svaki taj rezultat pod lupu staviti i presuditi na opste zadovoljstvo svihNemoj tako Joco. Do sada smo morali da mitimo samo tebe. Sada i Trifke
Joco, pisi me odma kao jedinog i nezamenjivog clana za krajnje sabiranje poena. Ne ljutim se sto cu sam na svojim plecima izneti toliki teret, ali sve zarad opstenarodnog zadovoljstva!a ti ćeš mi/nam asistirati oko logistike i takmičenja
Ko top. Krenuću ko na svadbuNeša Čeh, spavaš li mirno?![]()
Svaka cast, to je pravi primer, ponesi i na muzikuKrenuću ko na svadbu
..vidim da će biti ko kod popa za krštenjemoje potrebe su toliko skromne, da Vi to necete ni osetiti po Vasem dzepu
Ćevapi sa kečapom ili senfom idu u kompletu sa lukom , sviđalo se to nekom ili ne@SteffAirguns i ostale kolege
nemojte nikada citirati post iznad na forumima.
to je kao da lomis spagete pre kuvanja, kecap na cevape i ostale bludne stvari
Ćevapi sa kečapom ili senfom idu u kompletu sa lukom , sviđalo se to nekom ili ne
Možda dođemo samo zbog njih![]()