manfiser12
New member
Da li ucajno imate u ponudi bar jednu 335? Treba mi za takmicenje i trening insce ne hodam pucam iz invalidskih kolica. Pa bih da kupim sebi pusku da imam svoju. Hvala na odgovoru.Druže desetaru, svaka čast na prinovi, da te dugo i lepo sluzi.
Aj koju reč i na temu cena 335,generalno se sa svima slazem, ali po mom iskustvu, a bogu hvala ono je poveće 335 nema zamenu iz prostog razloga jer je pravljena da traje. Ta robusnost i izdržljivost su ne prevaziđene za puške tog tipa, pa uzmite Slaviu koja je jedino mogla donekle da se bori sa Anschutzom, pa ćete videti ogromnu razliku u kvalitetu masivnosti, kvalitetu okidanja itd. Cene su relativna stvar, 335 nema puno na tržištu, a ono sto je kod mene uticalo na formiranje cene su par stvari, sve su puške servisirane, kompletne, redovno odrzavane i ako su klubske iz njih nije puno pucano, jer se moj klub ne bavi tim programom, i plus dobijate mogućnost da probate, izaberete pušku uz koju dobijete i tehnički list sta je i kada rađeno! Pritom, ja svaku pušku lično testiram i merim brzinu tako da ne može da se desi da neko dobije loš primerak, e to utiče na cenu! I bitna stvar kod mene puška ne moze da se kupi nikako drugačije sem lično i obavezna je proba,ko razume shvatiće da mi nije cilj da uvalim nikome, ali to i košta. Takođe, ja recimo delove ne prodajem, jer hoću da imam zalihu da mogu ljudima kojima sam prodao pušku uvek da uradim servis, ako je potrebno. Ko hoće Anschutz ima i jeftinija varijanta 330 koja je takođe dobra puška.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока