Eeeee...Moja je prošla servis i štelovanje kod našeg Voje
Šapni i meni...I želeo bih i ovim putem da se puno zahvalim jednom našem članu na nesebično i neizmerno utrošenom vremenu i trudu da dovede par mojih pušaka do estetskog maksimuma i vrati ih skroz u život.
Moje čestitke na prinovi i da dobro služiSlično kao i sa FWB 300, tako sam isto iznenada i bez najave, došao u posed jedne od ovih Anschutz lepotica.
Na prvi pogled je vidljiva neverovatna nemačka preciznost i kvalitet izrade. Sve na ovoj puški je neverovatno kvalitetno, uklopljeno u mikron, utegnuto i prosto odiše kvalitetom.
Naravno, puška koja je stigla do mene ima tragove korišćenja, ali je i dalje savršena mehanički, što je meni bilo najvažnije, dok ću se estetikom baviti polako i popravljati sitna oštećenja nastala tokom decenija upotrebe.
Svi koji imaju iskustva sa ovom puškom mogu ih ovde deliti i dalje.
View attachment 20477
View attachment 20478
View attachment 20479
View attachment 20480
Moćno !
Da li možeš da fotografišeš Anschütz 335 i Crvena Zastava M97 jednu pored druge ?
Zanimljiva mi je baš M97 pošto si u oglasu naveo da je Zastava preuzela koncept Anschutz-a. Nisam nikad video M97 do sada, pa me zanima baš koliko je slična 335-tici.
Na fotografijama koje si postavio ne vidi se jasno, da li M97 ima sličan sistem bravljenja cevi kao 335?