D
Deleted member 980
Guest
Salim se ja malo, pucajte kako vam je lakse, naravno, nego ja volim stav a ova puska sa diopterom je prosto savrsena za to…
Lane said:Salim se ja malo, pucajte kako vam je lakse, naravno, nego ja volim stav a ova puska sa diopterom je prosto savrsena za to…
beretta said:Bas lepa puska, vrhunskog kvaliteta. Svakako ovakva predstavljanja obogacuju forum. Kolega Sportex se lepo nadovezao i saznao sam neke stvari koje nisam znao.
Obzirom da sam vlasnik Artemisa, da prokomentarisem samo da nema smisla porediti te puske ni po kojem osnovu, ni kvalitetu, ceni, a ni nameni. Tako da ja stvarno nisam uvredjen, a molim i tebe da ne nasedas na provokacije.
Nadam se da ce moderatori pobrisati sve postove kojima nije mesto u temi.
A čime nišaniš druze ako pucaš bez optike, a mehaničke nišane nemaNemke said:Sva sreća pa mi koji imamo te Artemise smo probali i imali mnogo bolje puške nego što je ova.Ja ovakvu grupu pravim iz P15 na 25m bez optike a mehaniku nema.![]()

Ispravno napisanoberetta said:Kao sto sam i napisao....svi postovi kojima nije mesto u ovoj temi treba obrisati, uključujuci i ovo sada pisanje.
Čovek je predstavio pušku koju nismo imali na forumu i nema potrebe za provokacijama sa tvoje strane. Sve što je posle napisano je refleks na tvoj komentar, pa i spominjanje Artemisa ni krivog ni dužnog. Iskren da budem ja se ne sećam da je kolega Mane imao neke postove koji su bili van teme koja se obradjuje, a da je on započeo raspravu. Ne znam čoveka i nemam nikakav interes da budem "drveni advokat", samo ne želim da čitam gomilu nepotrebnih postova svaki dan.
Obzirom koliko voliš da pišes ti bi mogao (i trebalo je odavno) da napraviš 5 ili 6 tema sa nazivima svojih pušaka i lepo nam ih predstaviš, a ne da napraviš temu "by Glock17". Mi koji redovno pratimo forum, smo ispratili i tvoje pisanje o LGV, ali neko ko bi voleo da sazna nešto o toj pušci, a npr. nov je na forumu nema šanse na nadje opis nekog konkretnog modela koje poseduješ. Imaš stvarno lepe puške o kojima je malo rečeno.
Forum ne treba da postane čet za naše dopisivanje koje nema veze sa temom koja je u naslovu.
Nemke said:Sva sreća pa mi koji imamo te Artemise smo probali i imali mnogo bolje puške nego što je ova.Ja ovakvu grupu pravim iz P15 na 25m bez optike a mehaniku nema.![]()
Mane kouč said:A čime nišaniš druze ako pucaš bez optike, a mehaničke nišane nemaNemke said:Sva sreća pa mi koji imamo te Artemise smo probali i imali mnogo bolje puške nego što je ova.Ja ovakvu grupu pravim iz P15 na 25m bez optike a mehaniku nema.![]()
I daj nam predstavi te puno bolje puške, da budem upoznat
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Mane kouč said:Kolegi @Lane se izvinjavam, pošto sam i njegov komentar isihtreno procenio kao provokaciju, takođe i vlasnicima Artemisa, ali uskoro će opet biti nekog druzenja kod mene, pa će onaj ko bude zainteresovan da se upozna sa takmičarskim oruzjem imati tu priliku i da vidi razlike i o čemu ja pričam.
beretta said:Mane kouč said:A čime nišaniš druze ako pucaš bez optike, a mehaničke nišane nemaNemke said:Sva sreća pa mi koji imamo te Artemise smo probali i imali mnogo bolje puške nego što je ova.Ja ovakvu grupu pravim iz P15 na 25m bez optike a mehaniku nema.![]()
I daj nam predstavi te puno bolje puške, da budem upoznat
Dajte ljudi da ne produbljujemo besmislenu raspravu. Porediti Artemisa i puske namenjene sportskom streljaštvu stvarno nema smisla. Skroz im je druga namena, a samim tim kvalitet izrade i cena. Jedini zajednički činilac im je da vlasnicima pruzaju zadovoljsvo za šta smo ih kupili. Kolega Mane je u žaru rasprave potkacio nas vlasnike Artemisa (a poznato je da smo svi osetljivi na svoje oružije), koji uzgred nikada nismo pisali bajke o Artemisu, čak šta više smo objektivno pisali o problemima koje smo imali.
Mane kouč said:Kolegi @Lane se izvinjavam, pošto sam i njegov komentar isihtreno procenio kao provokaciju, takođe i vlasnicima Artemisa, ali uskoro će opet biti nekog druzenja kod mene, pa će onaj ko bude zainteresovan da se upozna sa takmičarskim oruzjem imati tu priliku i da vidi razlike i o čemu ja pričam.
Govoriću u svoje ime.... Pre 31 godinu sam trenirao streljaštvo u Partizanu (bilo jedno malo streliste u ulicici iza Palate pravde), naravno da sam video i osetio kvalitet boljih pušaka namenjenih sportskom streljaštvu, ali namena istog meni sada nije potrebna. Na poslednjem skupu kolega Goxy nam je demonstrirao da su i takve puške veoma sposobne za velike daljine pod uslovom da nema vetra, ali svako nek odluči šta želi da kupi i to treba poštovati.
Mane kouč said:Aj ponovo da objasnim pošto nekima ne vredi ni crtati:
Kao prvo kolega Glock, malo sam čitao tvoje postove unazad godinu dana i jedno vreme si stvarno bio normalan sa komentarima, a onda si odjednom počeo da prozivaš i provociraš skoro svakoga na ovom forumu, sta je u pitanju ne znam, da li neki kompleksi ili potreba da budeš uvek u centru pažnje nije ni bitno, forum se sveo na natezanja sa tobom, sto je katastrofa. E sad dalje ja sam ukratko predstavio jednu zanimljivu pušku koja se retko viđa u rukama ljudi koji nisu profi strelci ako ti to nije zanimljivo ti preskoči temu, drugo verovatno je muka sto nije pomenut HW nego Anschutz, ali to je opet tvoj problem. Treće, te puške koje imaš su zaista sjajne,i bolje bi bilo da ih više koristiš, a manje provociraš narod, od toga kako se ti ophodiš prema meni, ja ću prema tebi. Busaš se tvojim pucanjem i puškama, a ja ne zanm da li je to neko video, jer se ne pojavljuješ nigde, pa se i to
može dovesti u pitanje! Dalje, sto se tiče mog profesionalizma, u pravu si, sa tobom ne bih trebao ni da ulazim u bilo kakvu raspravu jer je besmisleno, polako to uviđaju i drugi članovi, pa ćeš uskoro ostati bez sagovornika na forumu i povući se polako u ilegalu.
Kolegi @Lane se izvinjavam, pošto sam i njegov komentar isihtreno procenio kao provokaciju, takođe i vlasnicima Artemisa, ali uskoro će opet biti nekog druzenja kod mene, pa će onaj ko bude zainteresovan da se upozna sa takmičarskim oruzjem imati tu priliku i da vidi razlike i o čemu ja pričam.
Sto se mene tiče admini mogu da pobrisu nepotrebne komentare u ovoj temi i takođe ih molim da obrate pažnju na provokacije Glocka, da forum stvarno ne bi izgubio smisao, jer pojedini vrlo aktivni članovi više ne učestvuju u radu zbog provokacije dotičnog gospodina.
Hvala
Mane kouč said:Aj ponovo da objasnim pošto nekima ne vredi ni crtati:
Kao prvo kolega Glock, malo sam čitao tvoje postove unazad godinu dana i jedno vreme si stvarno bio normalan sa komentarima, a onda si odjednom počeo da prozivaš i provociraš skoro svakoga na ovom forumu, sta je u pitanju ne znam, da li neki kompleksi ili potreba da budeš uvek u centru pažnje nije ni bitno, forum se sveo na natezanja sa tobom, sto je katastrofa. E sad dalje ja sam ukratko predstavio jednu zanimljivu pušku koja se retko viđa u rukama ljudi koji nisu profi strelci ako ti to nije zanimljivo ti preskoči temu, drugo verovatno je muka sto nije pomenut HW nego Anschutz, ali to je opet tvoj problem. Treće, te puške koje imaš su zaista sjajne,i bolje bi bilo da ih više koristiš, a manje provociraš narod, od toga kako se ti ophodiš prema meni, ja ću prema tebi. Busaš se tvojim pucanjem i puškama, a ja ne zanm da li je to neko video, jer se ne pojavljuješ nigde, pa se i to
može dovesti u pitanje! Dalje, sto se tiče mog profesionalizma, u pravu si, sa tobom ne bih trebao ni da ulazim u bilo kakvu raspravu jer je besmisleno, polako to uviđaju i drugi članovi, pa ćeš uskoro ostati bez sagovornika na forumu i povući se polako u ilegalu.
Kolegi @Lane se izvinjavam, pošto sam i njegov komentar isihtreno procenio kao provokaciju, takođe i vlasnicima Artemisa, ali uskoro će opet biti nekog druzenja kod mene, pa će onaj ko bude zainteresovan da se upozna sa takmičarskim oruzjem imati tu priliku i da vidi razlike i o čemu ja pričam.
Sto se mene tiče admini mogu da pobrisu nepotrebne komentare u ovoj temi i takođe ih molim da obrate pažnju na provokacije Glocka, da forum stvarno ne bi izgubio smisao, jer pojedini vrlo aktivni članovi više ne učestvuju u radu zbog provokacije dotičnog gospodina.
Hvala