Glock17
New member
Proka said:Au al će narod steći pogrešan stav o Anschutz 9015...
:shock:
Bio sam na ivici da ga kupim al ako ovakve emocije izaziva... Bolje da čuvam pare za nešto drugo.![]()
Proka said:Au al će narod steći pogrešan stav o Anschutz 9015...
:shock:
Bio sam na ivici da ga kupim al ako ovakve emocije izaziva... Bolje da čuvam pare za nešto drugo.![]()

Mane kouč said:Ti si druže Glock prvi prešao sve granice kulturnog ophođenja svojim podbadanjem, pošto ne zelim da se i ova tema usere prepucavanjem sa tobom, možemo je završiti, a ako hoćeš možemo je i nastaviti, ali u nekoj temi tipa, odgovor na Glockova podbadanja i provokacije.
Za klinca sam ti dobronamerno rekao ti shvati kako želiš.
Lanetu sam se izvinio, a taj navodni oštri post koji je napisao nisam video.
Dalje, koliko sam ja uspešan ili ne u mom poslu ti nikako ne možeš da ocenjuješ jer jednostavno nemaš pojma o mom poslu, njega ocenjuje Streljački savez Srbije,za sad se prilično solidno kotiram sa 12 godina staža u reprezentaciji kao trener.
Ovde si frustriran jedino ti jer se kačiš sa većinom i kad se neko ne slaže kreće provokacija.
Sto se druzenje tiče, sve na ovom svetu košta, a posebno nečije znanje i mogućnost da se nešto vidi i proba, kome to smeta, ne mora da dolazi.
I da završimo, koga nešto interesuje iz teme neka pita, a ostalo ostavimo za neke druge teme
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Proka said:Mene me zanima gde ima jeftino čvarci i kavurma...
I koliko košta da se proba ovaj 9015? Ili neki sličan. Ako može..![]()
Eto nekad možemo i da se složimo, bar za trovanje foruma, ako ništa drugoGlock17 said:Mane kouč said:Ti si druže Glock prvi prešao sve granice kulturnog ophođenja svojim podbadanjem, pošto ne zelim da se i ova tema usere prepucavanjem sa tobom, možemo je završiti, a ako hoćeš možemo je i nastaviti, ali u nekoj temi tipa, odgovor na Glockova podbadanja i provokacije.
Dalje, koliko sam ja uspešan ili ne u mom poslu ti nikako ne možeš da ocenjuješ jer jednostavno nemaš pojma o mom poslu, njega ocenjuje Streljački savez Srbije,za sad se prilično solidno kotiram sa 12 godina staža u reprezentaciji kao trener.
Ovde si frustriran jedino ti jer se kačiš sa većinom i kad se neko ne slaže kreće provokacija.
Sto se druzenje tiče, sve na ovom svetu košta, a posebno nečije znanje i mogućnost da se nešto vidi i proba, kome to smeta, ne mora da dolazi.
I da završimo, koga nešto interesuje iz teme neka pita, a ostalo ostavimo za neke druge teme
Ok...Nećemo više trovati forum i smarati članove!
Ti si reko svoje, ja svoje, nemam ništa protiv tebe lično, sve ok, uživaj i svom uspehu.![]()

Mane kouč said:Eto nekad možemo i da se složimo, bar za trovanje foruma, ako ništa drugoGlock17 said:Mane kouč said:Ti si druže Glock prvi prešao sve granice kulturnog ophođenja svojim podbadanjem, pošto ne zelim da se i ova tema usere prepucavanjem sa tobom, možemo je završiti, a ako hoćeš možemo je i nastaviti, ali u nekoj temi tipa, odgovor na Glockova podbadanja i provokacije.
Ok...Nećemo više trovati forum i smarati članove!
Ti si reko svoje, ja svoje, nemam ništa protiv tebe lično, sve ok, uživaj i svom uspehu.![]()
Mane kouč said:Pucao si u bivšoj Teslinoj ulici u streljani Partizana sa 4 mesta, tamo nisi imao baš neki izbor da probaš, ali ok je bilo, ja sam tu počeo svoju ozbiljniju karijeru, i počeo da radim kao trener, samo je pitanje u to doba ko je tebi bio trener![]()

Verovatno Slobodan Jović, bio kasnije i moj trenerberetta said:Mane kouč said:Pucao si u bivšoj Teslinoj ulici u streljani Partizana sa 4 mesta, tamo nisi imao baš neki izbor da probaš, ali ok je bilo, ja sam tu počeo svoju ozbiljniju karijeru, i počeo da radim kao trener, samo je pitanje u to doba ko je tebi bio trener![]()
Jeste bilo je 4 mesta, mala i domacinska atmosfera. Čim udjes sa ulice 2m do linije strelištaNaravno da tu nisam imao prilike da vidim kvalitetnije puške, ali to ne znači da nisam imao prilike negde drugde da ih vidim
Ne sećam se imana trenera, ali pamtim lik i mislim da je imao pa oko 50 godina :roll:. Pamtim još i one ofucane kožne jakne i ponajviše rukavicu od koje mi do kuće smrdela ruka :?
lepo je bilo dole, kućna atmosfera
Daj poruku i ja da vidimMane kouč said:Ti nastavljaš i dalje, al nema veze
A kaži mi to kad mi odemo u streljanu i pucamo tamo, to je besplatno, ne plaća se ništa?
Sto se tiče slanja poruka, tačno je da sam ti poslao jednu poruku, ali pošto prepiska nije bila sa tobom nego Scorpiom ne vidim značaj pominjanja, al ok.
Mane kouč said:Ti nastavljaš i dalje, al nema veze
A kaži mi to kad mi odemo u streljanu i pucamo tamo, to je besplatno, ne plaća se ništa?
Sto se tiče slanja poruka, tačno je da sam ti poslao jednu poruku, ali pošto prepiska nije bila sa tobom nego Scorpiom ne vidim značaj pominjanja, al ok.
skorpio said:Daj poruku i ja da vidimMane kouč said:Ti nastavljaš i dalje, al nema veze

I dalje tvrdim da je rasprava beamislenaGlock17 said:skorpio said:Daj poruku i ja da vidimMane kouč said:Ti nastavljaš i dalje, al nema veze
Pošto bata @Mane će to teško pronaći u moru sličnih, evo ja ću ti bata @skorpio screenshotovati.
Temu je nazvao po tebi "Skorpio", a' kakva čast:![]()