Anschutz 9015

Proka said:
Au al će narod steći pogrešan stav o Anschutz 9015...
:shock:
Bio sam na ivici da ga kupim al ako ovakve emocije izaziva... Bolje da čuvam pare za nešto drugo. ;)

:D :D :D

Ti si druže Glock prvi prešao sve granice kulturnog ophođenja svojim podbadanjem, pošto ne zelim da se i ova tema usere prepucavanjem sa tobom, možemo je završiti, a ako hoćeš možemo je i nastaviti, ali u nekoj temi tipa, odgovor na Glockova podbadanja i provokacije.
Za klinca sam ti dobronamerno rekao ti shvati kako želiš.
Lanetu sam se izvinio, a taj navodni oštri post koji je napisao nisam video.
Dalje, koliko sam ja uspešan ili ne u mom poslu ti nikako ne možeš da ocenjuješ jer jednostavno nemaš pojma o mom poslu, njega ocenjuje Streljački savez Srbije,za sad se prilično solidno kotiram sa 12 godina staža u reprezentaciji kao trener.
Ovde si frustriran jedino ti jer se kačiš sa većinom i kad se neko ne slaže kreće provokacija.
Sto se druzenje tiče, sve na ovom svetu košta, a posebno nečije znanje i mogućnost da se nešto vidi i proba, kome to smeta, ne mora da dolazi.
I da završimo, koga nešto interesuje iz teme neka pita, a ostalo ostavimo za neke druge teme

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Mene me zanima gde ima jeftino čvarci i kavurma...
I koliko košta da se proba ovaj 9015? Ili neki sličan. Ako može.. 😇
Cena probe ne predstavlja problem. Ako je prihvatljiva... :lol: U životu se dobijaju pare da radiš ono što ne voliš (u većini slučajeva). Ono što se voli, mora da košta, to je jasno...

Mane kouč said:
Ti si druže Glock prvi prešao sve granice kulturnog ophođenja svojim podbadanjem, pošto ne zelim da se i ova tema usere prepucavanjem sa tobom, možemo je završiti, a ako hoćeš možemo je i nastaviti, ali u nekoj temi tipa, odgovor na Glockova podbadanja i provokacije.
Dalje, koliko sam ja uspešan ili ne u mom poslu ti nikako ne možeš da ocenjuješ jer jednostavno nemaš pojma o mom poslu, njega ocenjuje Streljački savez Srbije,za sad se prilično solidno kotiram sa 12 godina staža u reprezentaciji kao trener.
Ovde si frustriran jedino ti jer se kačiš sa većinom i kad se neko ne slaže kreće provokacija.
Sto se druzenje tiče, sve na ovom svetu košta, a posebno nečije znanje i mogućnost da se nešto vidi i proba, kome to smeta, ne mora da dolazi.
I da završimo, koga nešto interesuje iz teme neka pita, a ostalo ostavimo za neke druge teme

Ok...Nećemo više trovati forum i smarati članove!
Ti si reko svoje, ja svoje, nemam ništa protiv tebe lično, sve ok, uživaj i svom uspehu. ;)

Proka said:
Mene me zanima gde ima jeftino čvarci i kavurma...
I koliko košta da se proba ovaj 9015? Ili neki sličan. Ako može.. 😇

:D :D :D

Ne znam koliko košta proba 9015, a ako mislite na čvarke i kavurmu ima dobru robu Đuka iz Pećinaca, a ako želite dobre duvan čvarke, e' onda morate preko Save... :D

Glock17 said:
Mane kouč said:

Ti si reko svoje, ja svoje, nemam ništa protiv tebe lično, sve ok, uživaj i svom uspehu. ;)
Eto nekad možemo i da se složimo, bar za trovanje foruma, ako ništa drugo

Mane kouč said:
Glock17 said:
Mane kouč said:

Eto nekad možemo i da se složimo, bar za trovanje foruma, ako ništa drugo

Zajedničko trovanje foruma... ;)

Mane kouč said:
Pucao si u bivšoj Teslinoj ulici u streljani Partizana sa 4 mesta, tamo nisi imao baš neki izbor da probaš, ali ok je bilo, ja sam tu počeo svoju ozbiljniju karijeru, i počeo da radim kao trener, samo je pitanje u to doba ko je tebi bio trener

Jeste bilo je 4 mesta, mala i domacinska atmosfera. Čim udjes sa ulice 2m do linije strelišta :) Naravno da tu nisam imao prilike da vidim kvalitetnije puške, ali to ne znači da nisam imao prilike negde drugde da ih vidim ;) Ne sećam se imana trenera, ali pamtim lik i mislim da je imao pa oko 50 godina :roll:. Pamtim još i one ofucane kožne jakne i ponajviše rukavicu od koje mi do kuće smrdela ruka :?

Glock, nije mi niko slao privatne poruke… U nastavku posta sam bio napisao da mi je nejasno zasto se spominje artemis i njegovi vlasnici, kao da oni ne znaju sta valja od puska, i sta koliko kosta, ali sam ubrzo izbrisao taj deo posta da ne dajem povoda za bilo kakvu dalju raspravu… Kao sto je vec neko napisao, ovo je takmicarska puska sa dipterom i treba je porediti sa slicnima u toj klasi, npr sa sportexovom…
Tema je ok, puska je sjajna, Mane sorry za stegu :D , ja samo licno vise volim stav, pogotovo sa ovakvom egzotikom…

Ma sve ok bata @Lane, pošto je meni slao privatne poruke onomad kad se zakačio s kolegom @skorpiom, pa reko možda je i tebi sad, mada nebitno više... :roll:

Ali generalno, ako neko pruža neke usluge i za to uzima novac, onda nikako ne može to da naziva druženje!
Druženje je nešto drugo, kad npr. ti i ja bata @Lane odemo neobavezno kod nas na "Sajmište", ispucamo par stotina dijabola, zalijemo posle dole u bifeu sa par točenih piva i niko nema materijane koristi od toga, e to je druženje... ;)

Btw: "Anschutz 9015 Black Air" je zaista egzotika, ali mislim da ipak nije za nas amatere...

Ti nastavljaš i dalje, al nema veze
A kaži mi to kad mi odemo u streljanu i pucamo tamo, to je besplatno, ne plaća se ništa?
Sto se tiče slanja poruka, tačno je da sam ti poslao jednu poruku, ali pošto prepiska nije bila sa tobom nego Scorpiom ne vidim značaj pominjanja, al ok.

beretta said:
Mane kouč said:
Pucao si u bivšoj Teslinoj ulici u streljani Partizana sa 4 mesta, tamo nisi imao baš neki izbor da probaš, ali ok je bilo, ja sam tu počeo svoju ozbiljniju karijeru, i počeo da radim kao trener, samo je pitanje u to doba ko je tebi bio trener

Jeste bilo je 4 mesta, mala i domacinska atmosfera. Čim udjes sa ulice 2m do linije strelišta :) Naravno da tu nisam imao prilike da vidim kvalitetnije puške, ali to ne znači da nisam imao prilike negde drugde da ih vidim ;) Ne sećam se imana trenera, ali pamtim lik i mislim da je imao pa oko 50 godina :roll:. Pamtim još i one ofucane kožne jakne i ponajviše rukavicu od koje mi do kuće smrdela ruka :?
Verovatno Slobodan Jović, bio kasnije i moj trener lepo je bilo dole, kućna atmosfera
Lepe uspomene imam iz te streljane

Mane kouč said:
A kaži mi to kad mi odemo u streljanu i pucamo tamo, to je besplatno, ne plaća se ništa?
Sto se tiče slanja poruka, tačno je da sam ti poslao jednu poruku, ali pošto prepiska nije bila sa tobom nego Scorpiom ne vidim značaj pominjanja, al ok.
Daj poruku i ja da vidim

Mane kouč said:

..ne nastavljam ja ništa samo sam odgovorio kolegi @Lanetu.
A što se tiče značaja pominjanja, itekako ima svoju poentu i svrhu, jer želiš sebe da predstaviš kao majku Terezu a mene u potpuno negativnom kontekstu, pa čisto nek se zna da si se kačio s kolegom @skorpiom i da stvari ne stoje baš tako kako ti pišeš... ;)
Tada si mi slao privatnu poruku i zahvaljivao se na podršci, valjda si utripovo da ti dajem podršku, a samo sam bio nepristrasan, a kolegu @skorpia izuzetno cenim najviše zbog toga što nije manipulator i uvek kaže svoje mišljenje pa šta bude.
Da, i @Voja te je nekoliko puta opominjao što koristiš forum za trgovinu, koliko me sećanje služi čak ti je postavljao linkove za oglase...
Tako da, nemoj bata @Mane biti nerealan, poštuj i nas iako smo amateri, niko ovde nije budala...
A sad evo, definitivno prekidam... ;)

skorpio said:
Mane kouč said:
Daj poruku i ja da vidim

Pošto bata @Mane će to teško pronaći u moru sličnih, evo ja ću ti bata @skorpio screenshotovati.
Temu je nazvao po tebi "Skorpio", a' kakva čast: :D

Screenshot_20210816-155309_Samsung Internet.jpg

Aj mogao bi i na sve ovo da ti odgovorim ponovo, a da li ima svrhe, ili ćemo se vrteti u krug opet, pitanje je.
Poruku sam ti poslao da ti se zahvalim, zato sto si skontao poentu te priče, verovatno sam pogrešio sto sam slao.
Sto se tiče rasprave sa Scorpiom, za sve je bolje je sto je stala na vreme, veruj mi.
Sto se prodaje tiče to je prežvakano odavno.
Majka Tereza nisam sigurno, niti se trudim da budem, tebe ne blatim, samo napominjem tvoje provokacije, ja ih tako vidim, možda tebi ne deluje tako i to je tebi verovatno ok.

Glock17 said:
skorpio said:
Mane kouč said:
Daj poruku i ja da vidim

Pošto bata @Mane će to teško pronaći u moru sličnih, evo ja ću ti bata @skorpio screenshotovati.
Temu je nazvao po tebi "Skorpio", a' kakva čast: :D

I dalje tvrdim da je rasprava beamislena

Bata @Mane:

Ja zaista sad prekidam, ne želim više ulaziti u bilo kakve rasprave. Pozdrav i svako dobro ti želim.

Aman bre braćo, zadenite ga više. Nadjite se negde ko ljudi pa ga lepo izmerite.
Jaka mustra sto neko proda i oglasi nesto na forumu, pa svi su ovde gomilu stvari i kupili i prodali. To jeste jedna od stvari koje postoje na forumima. Sto se tice "nadoknade" za druzenja, ja sam to spomenuo prvi da treba dati neki dinar kad je Mane prvi put zvao na druzenje kod njega. Jbg, sve ono kosta i puske i dijabole i oprema i streljana, meni je dovoljno sto ima neko da hoce da posveti vreme nama amaterima necu jos i na štetu da mu budem. Ista je stvar za bilo kakvo okupljanje. Krajnje je razumno da se dâ neki dinar, niko od nas ne leži na parama i nema za bacanje.

Edit: Ako svi donosimo svoju opremu i dijabole, to je onda druga stvar.

A sad budite dobri i da se vratimo na razgovor o 9015.
Ljubi vas brat! 😉

U pravu si apsolutno za sve bata Proko, izgubilo je smisao.
Nego vratimo se na 9015,nadam se da će uskoro biti i neka recenzija ove puške u više verzija, a pokušaću i sve ostale da ubacim Fwb800x, WALTHER lg400 i slično.
Možda bude zanimljivo neko.

Users who are viewing this thread

Back