night shadow
Member
@Ledeni hvala trudicu se da poboljsam rezultate 
Ledeni said:Kolega Nightshadow, odlični su ovo rezultati, a biće sve bolji. Drago mi je što nas je sve više i nadam se da će doći dan kad ćemo načisto da prej... ove naše kolege što puckaju na par meteri :lol: .
rekoh ti ja ako ga on ne opravi niko neceDejan1990 said:Svaka cast majstore, naucio si kako disu!!!
tacno je ovo za krala,videcemo u mom slucaju kad dodje regulator sta moze ta puca,ja se nadam da ce sve doci na svoje al opet to su nagadjanja smoje straneskorpio said:Ja licno kral ne bih nikada kupio , mada sam nekada imao nameru , ono sto ja videh od krala daleko je od onoga sto nudi artemis .
Ipak mozda u sledecem uvozu bude kralova za manje para pa ce biti ( na neki nacin ) smisla kupiti i zameniti cev ( nije jeftino ) za neku kvalitetniju i ubaciti regulator ( opet nije jeftino ) i uz dodatni trosak od 300tinjak eura na cenu samog krala naravno ako su svi ostali delovi donekle kvalitetni mozda se moze dobiti pristojna puca .Kral je neregulisana puska u prodavnici ...
Sve napisano je moje vidjenje i moje iskustvo , bez namere da bilo.koga uvredim ...